CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Flensmoeren

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Flensmoeren

Flensmoeren zijn speciale moeren met een platte onderkant die extra breed is. Dit oppervlak werkt als een soort sluitring, waardoor uw materiaal stevig bij elkaar gehouden wordt. Ook zorgt deze geïntegreerde sluitring ervoor dat de krachten meer gelijkmatig worden verdeeld. Zo kan deze moer nóg grotere gewichten dragen. De flensmoer is daarom enorm populair bij constructiebouw en machinebouw. Moeren met ingebouwde sluitring verkorten de montagetijd, waardoor u sneller klaar bent met uw klus. De zeskantmoeren met ring zijn, net zoals normale zeskantmoeren, met een steeksleutel aan te draaien. Ook een dopsleutel of bopbit behoort tot de mogelijkheden.  

Wovar flensmoeren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Denk hierbij aan een krachtige flensmoer verzinkt of juist een corrosiebestendige RVS flensmoer. De flensmoeren zijn beschikbaar als: Flensmoer rvs M6, M8, M10 en M12. De flensmoer verzinktis verkrijgbaar in M6, M8, M10 en M12. De zeskantmoer met sluitring ingebouwd is aan de onderkant gekarteld, zodat de moer extra veel grip heeft. Dit is belangrijk wanneer u de moer bijvoorbeeld aan een trillende machine bevestigd. De kartelingen aan de onderkant hebben een verende werking, om te voorkomen dat de trillingen de moer losdraaien. Een flens op de flensmoer maakt een sluitring overbodig.

Flensmoeren bestellen

Bent u overtuigd van de kracht van de flensmoer? Kies dan voor een kwaliteitsmoer van Wovar. Met Wovar moeren kunt u klussen zonder zorgen. Wanneer gewicht het meest belangrijk is, gaat u voor verzinkt. Wanneer corrosiebestendigheid belangrijk is, gaat u voor de RVS flensmoer. 

Combineer de flensmoeren met bijvoorbeeld slotbouten of tapbouten verzinkt voor een stevige montage. Toch liever een andere soort moer? Neem dan een kijkje bij ons complete aanbod moeren met bijvoorbeeld de traditionele zeskantmoeren.