CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Tuinsloten

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tuinsloten

Op zoek naar een slot voor uw tuindeur? Wovar levert tuinsloten die u eenvoudig op de schuttingdeur kunt monteren en de luxere inbouw cilindersloten voor tuindeuren. Tuinslot grendelsloten zijn erg populair en eenvoudig te plaatsen. Inbouw poortsloten dient u in uw tuindeur te monteren. Deze worden compleet geleverd met deurbeslag en cilinderslot. Houdt er daarbij wel rekening mee dat u een slotkast in uw tuindeur nodig heeft. Kelderbandsloten vallen ook onder de categorie tuinsloten, deze sloten zijn eenvoudig op uw poort te schroeven en kunnen toegepast worden op zowel links als rechts draaiende tuinpoorten.

Overigens kunt u met onze losse, gelijksluitende cilindersloten meerdere deuren voorzien van hetzelfde cilinderslot en dus dezelfde sleutel gebruiken. Naast poortsloten voor uw ijzeren deurframe, bijbehorende zelftappers en plaatduimen verkoopt Wovar ook andere plaatgrendel en heksluitingen voor schuttingdeuren. Wij bezorgen uw nieuwe tuinsloten in heel Nederland en België! 

Het dagschoot van de hoogwaardige inbouw poortsloten RVS zijn links en recht draaibaar. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw schuttingdeur heeft. U verstelt de positie van de dagschoot eenvoudig door met een kleine schroevendraaier de pin aan de achterzijde van het slot in te drukken. Hierdoor steekt het slotstuk iets uit waardoor u deze kunt instellen naar de juiste draairichting.

Alle poortsloten van Wovar zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en kennen een lange levensduur. Hierdoor roesten de sloten niet en zijn ze uitermate geschikt voor tuindeuren. Deze sloten voor poortdeuren passen perfect in schuttingdeuren met een stalen frame met eindplank. Wovar levert ook ijzeren deurframes, inclusief slotkast voor een nóg eenvoudigere montage.

Inbouwslot voor tuindeur bevestigen

Het monteren van een poortslot set is relatief eenvoudig. Een set bestaat namelijk altijd uit een insteekslot (het werkende gedeelte van het slot), een cilinderslot met sleutels, deurkrukken en een schildplaat of losse rozetten. Dit staat altijd bij het betreffende product duidelijk vermeld. In uw schuttingpoort dient een sponning te zitten of een slotkast, Wovar kan u uiteraard ook voorzien van een kwalitatief hoogwaardige stalen deurframe. Vervolgens gaat de montage van een poortslot hetzelfde als in een binnendeur. Bekijk daarvoor zeker onderstaande video waarin wij u stap voor stap meenemen tijdens de montage van dergelijke sloten.

Video: Wovar poortslot monteren 

Een klassieke uitstraling met een boerenklinkstel

Voor uw boerenklinkstellen kunt u ook bij ons terecht. Wovar heeft het klassieke boerenklinkstel beschikbaar in meerdere varianten waaronder: Roestvast staal, verzinkt staal en zwart gecoat staal. Hiermee bieden wij een totaal pakket aan waarin voor elke tuininrichting een passend boerenklinkstel aanwezig is. Een boerenklinkstel is heel eenvoudig te monteren, daarbij zijn de boerenklinkstellen van een oerdegelijke kwaliteit waardoor deze een lange levensduur kennen. In het gebruik is dit klinkstel ook erg fijn; het werkt in principe hetzelfde als elke deur in uw eigen woning. Een boerenklinkstel wordt vaak gecombineerd met een kelderbandslot of overige oplegsloten om toch een afsluitbare poortdeur te creëren.  

Tuinsloten voor tuindeuren bestellen

Bestel uw inbouw poortslot in RVS en in het zwart voor de laagste prijs bij Wovar. Bouw-, klus- en tuinbedrijven profiteren van extra voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting, met een zakelijk account. Heeft u meer tuinbeslag nodig? Kies voor onze prachtige hengen en duimen om uw bestelling compleet te maken! Wanneer u kiest voor onze populaire zwarte hang- en sluitwerk, raden wij aan gelijk zwarte schroeven en indien nodig slotbouten zwart mee te bestellen. Zo zorgt u voor een terugkomende kleuren combinatie wat voor rust en eenheid zorgt in uw tuin.

Ook voor bijpassend binnendeurbeslag bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wij leveren prachtig deurbeslag zwart, deurbeslag rvs en een groot assortiment sloten zoals insteeksloten, kantschuiven, espagnoletten en oplegsloten. Kiest u voor zwarte deurklinken en deurbeslag in uw interieur? Dan raden wij aan deze kleur ook door te voeren bij uw accessoires zoals deurstoppers, zwarte scharnieren, schuifdeursystemen en raambeslag. Wij leveren een ruim aanbod aan valraambeslag, raambomen en een veilige raamsluiting óf kies voor één van onze mooie, bijpassende raamuitzetters