• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Dikte
Lengte
Voorraad
Prijs
tot

Asfaltnagels

Bent u op zoek naar asfaltnagels om bijvoorbeeld allerlei soorten platen of karton op hout of licht metselwerk te bevestigen? Ook nagelt u er gemakkelijk dakshingles mee vast. De asfaltnagels van Wovar zijn dus voor veel klussen toepasbaar. Wovar levert asfaltnagels van ijzersterk verzinkt staal in 3 verschillende maten namelijk; 3.0 x 15 mm, 3.0 x 18 mm en 3.0 x 20 mm. De brede kop van de nagels zorgen voor een hoog klembereik. Hiermee voorkomt u ook dat de kop door zacht materiaal, zoals dakleer, heen wordt geslagen. De vlijmscherpe punt zorgt ervoor dat de nagel met een goede slag snel vast zit. 

Bestel uw asfaltnagels op werkdagen voor snelle levering in 24 uur, zo begint u misschein morgen an met de bevestiging van de asfaltnagels. Heeft u grote aantallen nodig? Maak dan gebruik van de aantrekkelijke staffelkorting.

Wilt u gaas of draad aan hout bevestigen? Maak dan gebruik van krammen. U vindt ze in ons assortiment krammetjes.  

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Zorgen voor een mooie afwerking van het schuine dak van uw tuinhuis? Dakshingles zorgen voor een mooie afwerking. Voor een goede bevestiging van de dakshingles zijn de asfaltnagels van Wovar perfect toepasbaar. De verschillende formaten en de brede koppen van de nagels zorgen voor een goede bevestiging op uw dak, doordat ze een hoog klembereik hebben. Ook bevestigd u gemakkelijk andere materialen, zoals metalen platen of karton aan houten palen of metselwerk. Ook bij het planten van bomen kunt u met asfaltnagels de boomband vastzetten aan een boompaal.  

Asfaltnagels kopen

Koop uw asfaltnagels voor een zeer scherpe prijs bij Wovar. Maak ook gebruik van de staffelkorting bij aanshaf van meerdere dozen. Bouw- klus en hoveniersbedrijven kunnen van extra voordelen profiteren, bij aamaak van een  zakelijk account. Zo ontvangt u extra kortingen en heeft u de mogelijkheid tot spoedlevering.