CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Asfaltnagels

4 producten

Asfaltnagels

Bij uw zoektocht naar een mooie dakbedekking van uw huisje bent u de dakshingles vermoedelijk al tegengekomen. Deze zijn immens populaire wegens de lage aanschafkosten, lange levensduur, vele kleur en patroon opties en omwille dat ze eenvoudig zelf te bevestigen zijn.

Het bevestigen van dakshingles doet u uiteraard met asfaltnagels in combinatie met bitumen kit (voor het verlijmen van de randen/overlappende delen). Dankzij het hoge klembereik van de asfaltnagels zijn deze ideaal gezien u deze niet door de dakshingles heen kan slaan, daarnaast slaat u ze makkelijk vast op het houten vanwege de vlijmscherpe punt.

Wist u dat asfaltnagels voor veel meer gebruikt (kunnen) worden? Zo zijn ze ideaal voor het bevestigen van dakleer, onderrollen en diverse folies zoals DPC, bouwfolies en meer. 

Wat is een asfaltnagel?

Een asfaltnagel is een kortere spijker met een brede kop. De brede kop zorgt voor een hoog klembereik waardoor u voorkomt dat de kop door zacht materiaal zoals dakleer, dakshingles of folies heen geslagen kan worden. De vlijmscherpe (geslepen) punt zorgt dat de nagel moeiteloos in het hout kan worden geslagen. Dankzij het verzinkte staal zijn asfaltnagels extreem sterk en worden deze zelden krom geslagen.

Onze asfaltnagels voldoen aan de DIN-norm 1160 en worden geleverd in 3 populaire maten in handige doosjes van 1 kg. De maatvoeringen die beschikbaar zijn is 3.0 x 15 mm, 3.0 x 18 mm en 3.0 x 20 mm.
 

Hoeveel asfaltnagels per m²?

Het verbruik van asfaltnagels is afhankelijk van wat u wilt bevestigen. Zo verbruikt u circa 50 asfaltnagels per vierkante meter folie, onderrol of dakleer. Voor het gebruik van dakshingles kunt u rekenen op 4 nagels per dakshingle. Hieronder een kort overzicht met wat u kunt bevestigen met de diverse doosjes.

Verbruik AsfaltnagelsArtikelInhoudM2 FolieAantal Dakshingles3 x 15 (1 kg)800162003 x 18 (1 kg)750151873 x 20 (1 kg)70014175

Asfaltnagels voordelig kopen

Koop uw asfaltnagels voor een zeer scherpe prijs bij Wovar. Maak ook gebruik van de staffelkorting bij aanschaf van meerdere dozen. Bouw en hoveniersbedrijven kunnen van extra voordelen profiteren, bij aanmaak van een zakelijk account. Zo ontvangt u extra kortingen op ons geheel assortiment en heeft u een handig orderoverzicht.