CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Tuindeur slotenPoort- en Hekbeslag

Populaire producten

Tuindeur sloten

Slot voor uw tuindeur nodig? Wovar levert vele verschillende soorten tuinsloten voor zowel uw schuttingdeur als tuindeur. De luxere inbouw cilindersloten voor tuindeuren zijn tegenwoordig razendpopulair en eenvoudig te plaatsen. De deurbeslagsets van Wovar maken het gemakkelijk om een degelijk slot te installeren op uw deuren. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan, u hoeft alleen maar te zorgen voor een deur en gereedschap! 

Slot voor schuttingdeur

Nieuwe schutting geplaatst en heeft u nog een slot nodig voor uw mooie nieuwe schuttingdeur? De inbouw cilindersloten van Wovar zijn van topkwaliteit en geven uw deur een prachtige luxueuze uitstraling. De sloten zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zullen niet gemakkelijk kapot gaan. De sloten zijn uiteraard geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, de draai-inrichting is daarnaast ook nog eens irrelevant. De sloten zijn dus geschikt voor zowel buiten- als binnendraaiende deuren. Op zoek naar een ander grendel voor uw tuindeur of hek? Neem dan een kijkje bij onze categorie grendels.

Tuindeur slot kopen

Bestel de tuindeursloten nu bij Wovar voor een zeer aantrekkelijke prijs! Maak vandaag nog gebruik van onze zeer aantrekkelijke staffelkorting. Ondernemers met bedrijven in de bouw-en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Onze zakelijke klanten krijgen van Wovar allerlei extra voordelen, denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke zakelijke kortingscode. Dus log in op onze website of maak een account aan om te profiteren van voordeel!  

Tuindeur met slot

Als u een tuindeur, poort of schuttingdeur wilt vergrendelen, dan zijn de tuinsloten van Wovar de perfecte oplossing. Ons poort- en hekbeslag is van A-merkkwaliteit, u bent dus verzekerd van een lange levensduur en een mooie uitstraling. Met de tuinsloten van Wovar kunt u uw poortdeuren en tuinhekken gerust en veilig op slot zetten.

Video: hoe monteer je een poortslot?