CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Worteldoek per 5 meterWorteldoekTuin

Filters

Worteldoek per 5 meter

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Worteldoek per 5 meter

U wilt graag worteldoek bestellen, maar heeft geen hele rol nodig? Bestel dan worteldoek per 5 meter bij Wovar. Worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, wordt gebruikt om de groei van onkruid en andere wortels en beplanting tegen te gaan. Doordat het worteldoek UV-bestendig is, laat het geen licht door. Hierdoor heeft onkruid geen kans om te groeien, waardoor u uw grindpad, tuin of bestrating onkruidvrij kunt houden. Voor het vastzetten van worteldoek levert Wovar ook bijbehorende gronddoek pennen

Wij leveren anti worteldoek in de volgende breedtematen: 105, 125, 165, 200, 210, 330 en 420 cm.

Naast worteldoek per 5 meter, is het ook mogelijk per hele rol van 100 meter te bestellen. Ontdek de hoge kwaliteit van het A-merk Wovar. 

Het voordeel aan anti worteldoek is dat het, ondanks dat het geen licht doorlaat, wel waterdoorlatend is. Hierdoor zal het doek dus niet vollopen met water. Gronddoek is daarom ook uitermate geschikt om te gebruiken tussen uw planten.  

Hoe worteldoek leggen?

  1. Bereken van te voren hoeveel vierkante meter gronddoek u nodig heeft, daarmee weet u welke breedtemaat en lengte u moet bestellen. 
  2. Gaat u meerdere stroken worteldoek naast elkaar leggen? Zorg er dan voor dat deze elkaar met zo'n 20 cm overlappen. Hierdoor ontstaan er geen gaten tussen de worteldoeken en komt er geen licht door.
  3. Gebruik bij het aanleggen van het worteldoek stenen op iedere hoek, zodat u het eenvoudig neer kunt leggen en het niet weg kan waaien. Snijd het worteldoek eenvoudig af met een stanleymes
  4. Bevestig het worteldoek na die tijd met gronddoek pennen, zodat het doek na die tijd niet makkelijk kan verschuiven.

Om het plaatsen van worteldoek nog gemakkelijker te maken voorzien wij u graag van een handige video. Daarin ziet u precies hoe u te werk kunt gaan. De video bekijkt u hieronder:

Worteldoek kopen

Bent u op zoek naar worteldoek op rol van 50, of 100 meter? Zie dan ons aanbod worteldoek op rol onder het complete aanbod worteldoek. Natuurlijk is er voor onze zakelijke klant ook een vaste korting beschikbaar, dit geldt onder anderen voor de klus- en bouwbranche. Om hiervan te profiteren hoeft u slechts een zakelijk account aan te maken.