CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Dakpanhaken

4 producten

Dakpanhaken

Zeker weten dat uw dakpannen goed vast zitten en niet door harde wind van het dak waaien? Met dakpanhaken van Wovar kunt u uw dakpannen stevig verankeren aan de panlatten. U kunt kiezen uit verschillende soorten, namelijke de ´gewone´ panhaak en de friese panhaak. Daarnaast hebben we een variant met verzinkt draad en een variant van RVS. De precieze formaten kunt u terugvinden in de beschrijving en op de productpagina´s zelf. De dakpanhaken worden per 100 stuks geleverd. Zo kunt u direct en voordelig uw gehele dak ervan voorzien!

Op zoek naar andere soort haken? Bij Wovar kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld windhaken, karabijnhaken en bloembakhaken. Alle soorten vindt u terug in het assortiment haken en ogen

Heeft u liever dakpanplaten op het huis? Dat kan! Bij Wovar bestelt u nu ook dakpanprofielplaten, welke zeer eenvoudig zijn te plaatsen. 

Het is in Nederland verplicht om dakpannen te verankeren. Dit kunt u eenvoudig doen met de panhaken van Wovar. Onze panhaken kunt u namelijk eenvoudig om de panlat en om de dakpan heen klemmen. Montage kost dus nauwelijks tijd en u heeft geen gereedschap nodig. De ijzersterke dakpanhaken zijn verkrijgbaar in een verzinkte en een RVS variant. Daarnaast kunt u kiezen uit de traditionele panhaak en de Friese panhaak. Beide haken worden op gelijke wijze gemonteerd. Met de panhaken zorgt u voor een betrouwbare bevestiging. Ook tijdens harde wind hoeft u zich dan geen zorgen te maken dat de pannen van het dak waaien. 

Panhaken bevestigen

De panhaken van Wovar zijn zeer eenvoudig te bevestigen. U kunt de haken met de hand om de panlat en dakpan klemmen. De lange kant van de haak komt om de panlat heen te liggen. De andere kant komt dan in het dal van de holle dakpan te liggen. In het geval van de traditionele panhaak wordt dit deel overlapt door de bovenliggende dakpan. In het geval van de Friese panhaak, ook wel S- haak genoemd, legt u de bovenliggende pan in de extra bocht. Zo zijn 2 dakpannen als het ware met elkaar en met de panlat verbonden. Lukt het niet om de panhaak met de hand vast te klemmen, dan kunt u deze zachtjes aantikken met een rubberen hamer. 

Panhaken kopen

Koop uw panhaken nu per 100 stuks voordelig bij Wovar! Zo voorziet u gelijk uw hele of een groot deel van het dak van deze ijzersterke panhaken. Bij aanschaf van 5 of 10 dozen van 100 stuks profiteert u ook nog eens van staffelkorting! Bouw-, klus- en groenbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account. Zo profiteert u onder andere van een vaste zakelijk korting en krijgt u een eigen contactpersoon.

Op zoek naar andere soorten haken of ogen? Bekijk snel ons assortiment haken en ogen.