CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Overzettreden

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Overzettreden

Traptreden bekleden

Overzettreden bieden een doeltreffende manier om traptreden te bekleden door ze te renoveren en te upgraden zonder het gedoe van volledige vervanging. Deze speciaal ontworpen overzettreden passen perfect over bestaande traptreden en zijn verkrijgbaar in gelamineerd MDF in verschillende kleuren. Hiermee kunt u niet alleen de uitstraling van uw trap vernieuwen, maar ook de duurzaamheid van uw trap verhogen door de trap te bekleden met een stevige nieuwe laag. Het installeren van overzettreden is een eenvoudig doe-het-zelf project dat een groot verschil kan maken met de aanblik van uw trap.

Open trap bekleden

Open trappen kunnen dé blikvanger van uw interieur zijn. Met hun lichte en ruimtelijke uitstraling dragen ze bij aan een prachtige lichtinval in uw woonkamer of trappenhuis. Als echter de treden versleten zijn of niet goed matchen met uw woonstijl, kan dit de uitstraling van de hele ruimte beïnvloeden. Als u wilt dat uw open trap er verzorgd uitziet en bij uw persoonlijke smaak past, overweeg dan om uw open trap opnieuw te bekleden. Dit kan een oplossing zijn om het uiterlijk van uw open trap te versterken en te laten aansluiten bij uw interieur.

Het bekleden van een open trap is een slimme manier om de het uiterlijk en functionaliteit van deze trapstijl te verbeteren. Bij een open trap zijn alle kanten van de treden zichtbaar, wat wel een uitdaging kan zijn voor degenen die privacy en een naadloze uitstraling willen. 

Overzettreden plaatsen

Het plaatsen van overzettreden is een belangrijke stap in een succesvolle traprenovatie. De overzettrteden plaatsen kunt u gemakkelijk doen met behulp van de volgende stappen.

  1. Begin met het grondig reinigen van de bestaande treden om een goede hechting te garanderen. 
  2. Breng vervolgens de high tack kit aan op de achterkant van de overzettreden en plaats ze zorgvuldig over de bestaande treden, waarbij u ervoor zorgt dat ze perfect passen. 
  3. Druk dan de overzettreden stevig aan en laat ze goed drogen voor een duurzame afwerking van uw gerenoveerde trap. 
  4. Werk tot slot de naden of kleine ruimte rondom de overzettrede af met een siliconenkit in een bijpassende kleur. 

Met deze stappen kunt u eenvoudig overzettreden plaatsen.

Video: Trap renoveren met overzettreden

Overzettreden bestellen

Bent u van plan uw trap te renoveren? Dan kunt u gemakkelijk overzettreden bestellen bij Wovar voor een scherpe prijs! Wovar biedt een breed scala aan hoogwaardige overzettreden in verschillende materialen, kleuren en afmetingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Voor overige onderdelen voor uw traprenovatie kunt u kijken bij de categorie traprenovatie, waarbij u ook diverse stootborden, trapprofielen en een trapspin kunt vinden.