Tijdens de bouwvak gewoon geopend!

Wovar Verstelbare vloerdragers

Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Bekijk alle: Terrasdragers - Tegeldragers

Wovar Verstelbare vloerdragers

Bent u op zoek naar in hoogte verstelbare vloerdragers? Wovar heeft een breed assortiment als het gaat om terrasdragers en tegeldragers. Terrasdragers worden gebruikt om de onderconstructie van uw vlonder te monteren. Onze terrashouders passen perfect op 40x60 en 45x70 mm houten balken. Onze verstelbare terrasdragers leveren wij van 2.5 tot 14 cm hoogte. De handige draaidoppen maken het waterpas maken van uw fundering voor uw vlonder een eitje. 

Naast terrasdragers voor houten balken, leveren wij ook verstelbare en rubberen tegeldragers. Met de verstelbare tegeldragers plaatst u bijvoorbeeld eenvoudig 50 x 50 cm betontegels. Vloerdragers van Wovar zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor u uw terras of vlonder mooi waterpas kan aanleggen. Of maak gebruik van onze rubberen tegeldragers, ook wel vlonderpads genoemd. Deze legt u eenvoudig onder de vlonderbalken, waardoor uw vlonder 1 cm van de grond lijkt te zweven. Daarnaast is het grote voordeel dat de vloerdragers zorgen voor een langere levensduur. Vergeet niet onze populaire vlonderschroeven rvs mee te bestellen.

Voor alle kunststof vloerdragers voor uw terras of tegels leveren wij binnen 24 uur uit eigen voorraad. Zoek niet verder voor verstelbare terrasvoeten voor uw vlonder. Wovar bevestigt het keer op keer. 

Let op het verschil tussen verstelbare terrasdragers (voor onderbalken) en in hoogte stelbare tegeldragers (geschikt voor betontegels). Onze verstelbare terrasdragers voor houten balken kunt u eenvoudig met de hand omhoog en naar beneden draaien. Zo kunt u hoogteverschillen in uw fundering of onderconstructie eenvoudig opvangen. Kies uit diverse maten en ontdek onze snelle bezorging.

Tip: bespaar nooit op uw bevestigingsmaterialen! Ga voor A-kwaliteit en monteer uw houten onderconstructie met bijvoorbeeld onze slotboutenhoutdraadbouten of tellerkopschroeven

Wovar, is uw webwinkel voor goedkope terrasdragers van hoogwaardig kunststof. Wij bezorgen overal in Nederland en België. Bestel vandaag voor levering de volgende dag.

Voor het verankeren van de verstelbare terrasdragers op steen of beton kunt u onze slagpluggen of kozijnpluggen gebruiken! Daarnaast levert Wovar ook ijzerwaren zoals paalhouders.