Voor 21.30 = Bezorging volgende dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Vloerdragers

Bent u op zoek naar vloerdragers? Wovar heeft een breed assortiment als het gaat om terrasdragers en tegeldragers. Terrasdragers worden gebruikt om de onderconstructie van uw vlonder te monteren. Onze terrashouders passen perfect op 40x60 en 45x70 mm houten balken. Onze verstelbare terrasdragers leveren wij van 2.5 tot 14 cm hoogte. 

Met de Wovar tegeldragers plaatst u bijvoorbeeld eenvoudig 50 x 50 cm betontegels. Vloerdragers van Wovar zijn gemaakt van hoogwaardig plastic waardoor u uw terras of vlonder mooi waterpas kan aanleggen. Daarnaast is het grote voordeel dat de vloerdragers zorgen voor een langere levensduur.

Voor alle kunststof vloerdragers voor uw terras of tegels leveren wij de volgende dag als u voor 21.30 uur bestelt in onze webshop. 

Let op het verschil tussen verstelbare terrasdragers (voor onderbalken) en in hoogte stelbare tegeldragers (geschikt voor betontegels). Onze verstelbare terrasdragers voor houten balken kunt u eenvoudig met de hand omhoog en naar beneden draaien. Zo kunt u hoogteverschillen in uw fundering of onderconstructie eenvoudig opvangen. Kies uit diverse maten en ontdek onze snelle bezorging.

Wovar, is uw webwinkel voor goedkope terrasdragers van hoogwaardig kunststof. Wij bezorgen overal in Nederland en België.