CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Pergola hoekverbinding 9x9 cmPergola verbindingsstukkenDragers en Houders

Filters

Pergola hoekverbinding 9x9 cm

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Pergola hoekverbinding 9x9 cm

Dit zijn pergola hoekverbindingen voor palen van 9x9 cm dikte. Met een prefab pergolahoek klust u razendsnel een pergola in elkaar. Deze stalen pergola hoekverbinding voor 9x9 cm palen zijn verkrijgbaar in 4 varianten. Combineer deze pergola hoekstukken met 90x90 mm geïmpregneerd vuren/grenen, hardhout of onbehandeld Lariks Douglas houten palen.

Kies uit verzinkt metaal of zwart gecoat. Wij leveren uw pergola hoekverbinding 9x9 cm overal in Nederland en België. We bezorgen ook op zaterdag en maandag.

Wilt u liever een pergola bouwen met dikkere palen? Bekijk dan onze pergola hoekverbindingen 12x12 cm of onze 15x15 cm hulpstukken

Met pergola's geeft uw diepte aan uw tuin. Ook biedt het klimplanten de ruimte om omhoog te kruipen. Bovendien is het plaatsen van een pergola met onze kant en klare koppelstukken een eitje. Wij hebben metalen pergola hoekverbinding voor 9x9 cm palen met 2,3 of 4 wegs verbinding.

Video: Zelf een pergola bouwen 

Onze pergola hoeksteunen zijn ook verkrijgbaar in 7x7 cm voor lichte constructies, 12x12 cm tuinpalen en voor een XL formaat van 15x15 cm staanders. Wilt u iets in uw pergola hangen zoals bijvoorbeeld een harmonica schaduwdoek? Vergeet dan ook niet om kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken of musketonhaken mee te bestellen!

Naast pergola elementen verkoopt Wovar ook paalhouders.

Het grote voordeel van deze prefab hoekelementen is dat u altijd een hoek van 90 graden heeft. Dit maakt uw tuinklus simpel en snel te klaren. Naast pergola verbindingsstukken kunt u er ook voor kiezen balken aan elkaar te monteren met onze slotbouten of tellerkopschroeven.