Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:

Wovar Pergola hoekverbinding 7x7

Dit zijn pergola hoekverbindingen voor houten palen van 7x7 cm dikte. Dit is het kleinste formaat in ons assortiment koppelstukken voor pergola's maken. Van deze 7x7 cm pergola hoekstukken kunt u niet alleen lichtgewicht pergola's maken, maar ook een haakse frame voor een plantenbak, beursstand of toonbank. Deze stalen pergola hoekverbinding voor 7x7 cm palen zijn verkrijgbaar in 4 varianten. Kies uit hoekelementen met 2,3 of 4 uitgangen. 

Ontdek het gemak van onze webshop. Wij brengen uw stalen pergola hoekverbinding van 7x7 cm overal in Nederland en België bij u thuis of op de werf. 

Zie naast onze 7x7 cm hulpstukken voor pergola's ook onze 9x9 cm verbinders, 12x12 cm pergola hulpstukken en zelf onze 15x15 cm pergola verbindingsstukken.

Gaat u een tuinpergola bouwen met klimplanten of waar veel wind staat? Kies dan een dikkere variant is ons advies. Onze pergola hoeksteunen zijn ook verkrijgbaar in 9x9 cm, in 12x12 cm en voor een XL formaat van 15x15 cm staanders. Het grote voordeel van deze hoekelementen is dat u precies een haakse hoek van 90 graden heeft. 

Het maken van een pergola met 7x7 cm palen wordt met deze pergola verbindingsstukken wel erg eenvoudig. Zelf zorgt u voor de juiste houten palen op maat en schuift deze in de verbindingsstukken. Vervolgens schroeft u het hout vast met behulp van onze tuinschroeven rvs 4 x 50 mm. Indien u gebruik maakt van naaldhout als lariks douglas hoeft u niet voor te boren. Als u hardhout gebruikt is dit wel nodig! Gebruik dan een hardhoutboor 3.0 mm dik.

Video: Pergola bouwen

Pergola verbinding zwart 7 x 7 balken

Wist u dat onze pergola verbindingsstukken ook in verkrijgbaar zijn in de kleur zwart? Deze zijn beschikbaar voor balkmaten vanaf 85 mm dik! Naast deze hulpstukken is het ook mogelijk een pergola te bouwen met behulp van onze slotbouten of tellerkopschroeven.

Wilt u een harmonica schaduwdoek of iets anders monteren in of aan uw pergola? Denk dan ook aan de kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken en musketonhaken. Naast pergola elementen verkoopt Wovar ook paalhouders.