CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Zwevende wandplankenWandplankenDragers en Houders

Filters

Zwevende wandplanken

30 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Zwevende wandplanken

Zwevende wandplanken, ook wel blinde wandplanken genoemd, zijn enorm populair. Deze zwevende wandplanken aan de muur zijn een absolute woontrend op het moment. Dit komt doordat de zwevende planken breed inzetbaar zijn. Daarnaast ziet een zwevende plank er erg strak uit, zonder een zichtbaar ophangmechanisme. Zwevende planken aan de muur zijn geschikt voor heel veel plekken. Ook kunt u een zwevende wandplank gemakkelijk zelf monteren. Na montage van een zwevende wandplank, kunt u deze inzetten als bijvoorbeeld TV-meubel, fotoplank, boekenplank en nog veel meer.  

Zwevende wandplank bevestigen

Voor de bevestiging van onze zwevende planken, krijgt u een speciale bevestigingsbeugel meegeleverd. Wilt u liever zelf een zwevende plank maken? Dan kunt u natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze blinde plankdragers. Bij onze kant- en klare zwevende planken zitten er alvast gaten in de plank geboord. Hierin kunt u de bevestigingsbeugel aanbrengen. Deze bevestigingsbeugel schroeft u op een plek naar wens aan de muur. Hiervoor bestelt u nylon pluggen (of hollewand pluggen) mee, samen met spaanplaatschroeven. Zo krijgt u een stevige bevestiging van de beugel aan uw muur. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de zwevende plank op de beugel te schuiven. Afhankelijk van uw variant zwevende plank, kunt u deze nog extra aandraaien, zodat deze geen kant meer op kan. 

Wandplank hout 

Een van de meest populaire en universeel toepasbare varianten van de zwevende wandplank, is de zwevende wandplank van wit. Dit komt doordat de kleur wit van de houten zwevende wandplank erg neutraal is. Dit zorgt ervoor dat de zwevende wandplank te combineren is met alle andere kleuren binnen uw interieur. Naast de witte zwevende wandplank, is de zwevende wandplank zwart het meest populair. Ook de kleur van de zwevende wandplank zwart is te combineren met enorm veel verschillende andere kleuren. De zwarte zwevende wandplank geeft een meer luxe en mysterieuze uitstraling aan uw interieur.  

Boekenplank 

U kunt onze zwevende wandplank op veel verschillende manieren inzetten. Wist u dat onze zwevende wandplank een draagkracht heeft van 25 kilo en dat onze planken dus ook ingezet kunnen worden voor een boekenplank?

Wandplank kopen

Zoekt u toch wandplanken waarbij de plankdragers zichtbaar zijn? Bekijk dan ons ruime assortiment plankdragers. Bestel uw hoogwaardige zwevende wandplank vandaag nog! Bij Wovar geniet u van lage prijzen op topkwaliteit zwevende wandplanken. Gaat u een grote klus met zwevende wandplanken aan de muur starten? Heeft u een bedrijf in de bouw- of klusbranche? Dan wijzen wij u graag op ons zakelijk account. Door het aanvragen van dit account, komt u in aanmerking voor diverse aanvullende voordelen. Denk hierbij ook aan een vaste zakelijke korting.