CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
GereedschapGa terug naar home

Populaire producten

Gereedschap

Gaat u aan de slag met een klus? Dan heeft u natuurlijk ook het juiste gereedschap nodig. Wovar heeft een breed assortiment gereedschap, handgereedschap en andere klusaccessoires. Dit varieert van boren en bitjes tot aan complete gereedschapsets. Maak tevens uw eigen gereedschapswand met al onze verschillende stukken gereedschap en handgereedschap. Wovar biedt naast basis gereedschap ook hele specifieke stukken gereedschap, bekijk bijvoorbeeld ons assortiment handgereedschap.

Boren en Bits

Om uw schroeven en bouten op de juiste manier te monteren, maakt u gebruik van boren. Denk aan metaalboren, hardhoutboren en betonboren, maar ook specifieke boren zoals verzinkboortjes en slangenboren. Nadat u het juiste gat heeft geboord, gaat u de schroeven monteren. Hierbij maakt u natuurlijk gebruik van onze hoogwaardige bitjes en bitsets. Bij de boortjes horen natuurlijk ook hoogwaardige schroeven en bouten. Wovar biedt deze krachtige bevestigingsmaterialen aan in diverse soorten en maten. Gaat u voor de RVS, verzinkt of zwarte variant?

Veiligheidsgereedschap

Tijdens het klussen of verbouwen is het uiteraard van belang dat u denkt om uw veiligheid en die van anderen. Hiervoor biedt Wovar allerhande Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM's) aan. Denkt u bijvoorbeeld tijdens uw slijpwerkzaamheden goed aan uw ogen door het gebruik van een veiligheidsbril? Tijdens het boren of slopen aan uw gehoorbescherming? Of tijdens het opruimen aan uw werkhandschoenen? Wovar denkt in ieder geval met u mee, voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Transport en opbergen

Bent u op zoek naar materialen voor veilig transport of voor het netjes opbergen van uw gereedschappen en toebehoren? Wovar kan u hiermee op weg helpen. Om veilig met uw lading op weg te kunnen biedt Wovar diverse aanhangernetten voor over uw aanhanger en spanbanden om uw lading goed te zekeren. Voor het sorteren en overzichtelijk houden van uw klein materiaal hebben wij diverse assortimentsdozen en voor het rigoreuze opruimen bent uw voor puinzakken en big bags bij ons aan het juiste adres.

Uitvulplaatjes en stelwiggen

Gaat u een constructie maken zoals bijvoorbeeld een kozijn? Dan krijgt u in sommige gevallen te maken met speling of tussenruimte. Deze kunnen ervoor zorgen dat uw constructie scheef staat of minder sterk is. Dit kunt u gemakkelijk oplossen met uitvulplaatjes en stelwiggen. Deze kunststof plaatjes schuift u in holle tussenruimtes, waarna deze mooi zijn opgevuld. 

Meetgereedschap

Meten is weten! Elke timmerman, tuinman of klusser weet dat een goed stuk meetgereedschap van belang is. Met de rolmaten en meetlinten en duimstokken en winkelhaken van Wovar zorgt u dat al uw materialen op de juiste lengte zijn. Met onze verschillende lengtes aan waterpassen lijnt u alles perfect uit!

Zakelijke klant worden?

Bedrijven in de bouw- en klusbranche kunnen profiteren van vele voordelen met een zakelijk account bij Wovar. U profiteert van vaste kortingen en heeft de mogelijkheid om contact te hebben met een vast contactpersoon.