Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Bolkopnagels

Bent u op zoek naar bolkopnagels voor het monteren van uw houten gevelbekleding? Wovar levert bolkopspijkers RVS in vele soorten en maten. Denk aan bolkopnagels RVS met ribbels los in doosjes circa 500 gram of natuurlijk handig op rol voor tackers. Geribde nagels worden ook wel ringnagels of ribnagels genoemd. De bolkopnagels zijn gemaakt van RVS a2 staal. Hierdoor roesten de nagels niet en krijgt u ook geen lelijke plekken op uw gevelbekleding. De RVS spijkers met bolle kop los in doosjes zijn verkrijgbaar in de maten 2.5 x 40 mm, 2.9 x 45 mm en 3.2 x 55 mm. Het aantal geribte nagels dat in een doosje van 500 gram zit staat bij ieder doosje vermeld. De RVS bolkopnagels op rol voor spijkerpistolen zitten per circa 200 nagels verpakt. RVS spijkers op rol hebben een rolhoek van 15°C.

Wilt u morgen al aan het werk met uw houten gevelbekleding bevestigen? Bestel RVS bolkopspijkers op werkdagen voor snelle levering in 24 uur bij u thuis! Bezorgingen vinden ook plaats op zaterdag.

Bolkopnagels worden ook wel ringnagels, gevel nagels, schroef nagels, ribnagels of RVS spijkers genoemd. De nagels beschikken over een bolle kop en ribbels. De ribbels voorkomen dat de nagels weer naar buiten gedrukt worden als uw hout gaat werken door de wisseling van weersomstandigheden. De kop van bolkopnagels dienen altijd op uw gevelhout te blijven, sla de kop dus nooit in het hout. Zo blijft het hout onbeschadigd en voorkomt u mankementen als lekkage. 

Potdekselplanken monteren met bolkopnagels op rol

Bolkopspijkers RVS van topkwaliteit

Kies voor kwaliteit! A-merk Wovar levert RVS bolkopnagels op rol voor een snelle montage van bijvoorbeeld gevelbekleding. Ook leveren wij bolkop schroefnagels los in doosjes van 500 gram. De RVS nagels zijn vooral geschikt voor gevelplanken van red cedar hout en gevelhout van siberisch lariks. Bij thermisch gemodificeerd Ayous, vuren, grenen en Fraké is voorboren met een 2 mm boor sterk aanbevolen. 

Werkt u met een spijkerpistool op luchtdruk of stroom met onze geribte bolkopnagels op rol? Zorg dan voor de juiste afstelling van uw luchtdruk. De bolkop van de nagel moet namelijk OP het hout blijven liggen en mag NOOIT in het hout schieten. 

Bolkopnagels bestellen

Bestel de RVS bolkopnagels van Wovar, los of op rol, nu via onze webshop. Heeft u vaker bolkop spijkers voor geveldelen nodig? Bouwbedrijven, klusbedrijven en groenbedrijven zoals hoveniers krijgen extra voordelen met een zakelijk account bij Wovar. Denk aan extra korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijke orderhistorie.

Zijn bolkopnagels RVS niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze tuinschroeven rvs voor het monteren van potdekselplanken.