CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Isolatie toebehoren

Bij het plaatsen van isolatie wordt hier en daar nog wat vergeten om het volledig af te werken of natijd komt u er wellicht achter dat de afwerking niet helemaal top was. In deze categorie bieden wij handige toebehoren aan om het maximale uit uw isolatie te halen. Hiermee zorgen wij samen met u dat u het meeste haalt uit uw isolatie (project). 

Drukverdeelplaten

Een drukverdeelplaat is een plaat dat de druk verdeelt over het oppervlakte van de plaat. Deze drukverdeelplaten worden voornamelijk gebruikt om isolatieplaten zoals PIR platen te bevestigen. Omdat de PIR platen voornamelijk bestaan uit schuim kan de plaat indeuken en scheuren wanneer u deze normaliter bevestigd met schroeven. Met een drukverdeelplaat wordt de druk evenredig over het oppervlakte van de plaat verdeeld waardoor de isolatieplaat niet beschadigd raakt en beter vast zit. 

Isolatiepluggen

De isolatieplug met spijker is uitermate geschikt om isolatiemateriaal aan een spouwmuur te bevestigen. Ze maken namelijk een goed geïsoleerde bevestiging van isolatiemateriaal mogelijk. Dankzij de kunststof nagel is er een beperkte warmteoverdracht, waardoor warmte niet uit huis ontsnapt. Het is geschikt voor zowel steen, beton, als plaatmateriaal. Bij het inslaan van de nagel zet de plug uit wat zorgt voor een stevige verankering.  

Gevelisolatiekoppelstrips

Om het meeste uit uw gevelisolatie te halen hebben wij handige gevelisolatie koppelstrips in het assortiment, waarmee u eenvoudig op een slimme manier kieren en naden tussen twee isolatieplaten kunt wegwerken om zo het warmteverlies te minimaliseren. Deze brengt u eenvoudig aan zonder bevestigingsmateriaal.

Bijenbekjes

Tijdens het bouwen van spouwmuren moet rekening worden gehouden met ventilatie. Dit is van belang zodat het isolatiemateriaal en de binnenmuur droog blijft. Een stootvoegrooster is een ventilatie dat in een open stootvoeg tussen de spouwmuur geplaatst kan worden. Deze stootvoegrooster zorgt voor extra ventilatie om te zorgen dat het vocht kan worden weggevoerd en dus het isolatiemateriaal en de binnenmuur droog blijft. Een bijenbekje is een aangepaste stootvoegrooster dat specifiek is gemaakt om ongedierte tegen te houden.Onze bijenbekje plaatst u eenvoudig (ook) na het metselen en hiervoor heeft u geen gereedschap nodig.

Isolatie toebehoren bestellen?

Bij Wovar hebben we een sterk assortiment aan toebehoren voor Isolatie. Kijkt u voor overige isolatie materialen ook in onze categorie isolatie, voor tochtstrips en radiatorfolie kijkt u naar onze categorie isolatiemateriaal