CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Schilderstape

5 producten

Schilderstape

Van plan om te gaan schilderen? Dan kan schilderstape natuurlijk niet ontbreken! Met schilderstape kunt u er namelijk voor zorgen dat u in strakke banen schildert. Dat is wel zo mooi in bijvoorbeeld een slaap- of woonkamer. De schilderstape van Wovar is makkelijk in gebruik, voorkomt verfvlekken en is na het schilderen weer makkelijk te verwijderen. U kunt de tape in verschillende breedtes bij ons bestellen, zo hebben wij een 25 mm en een 50 mm brede variant. De rollen bevatten beide 50 meter tape en zijn goed te combineren met een bouwfolie of afdekfolie.

Ook op zoek naar ducttape? Ducttape is handig voor allerlei alledaagse bezigheden en klussen! U kunt direct een rol meebestellen uit ons assortiment ducttape. Of neem eens een kijkje bij ons volledige assortiment lijmen en kitten

Naast tape kunt u bij Wovar ook terecht voor een chemisch anker. Zo monteert u geheel zelf uw kozijnen, leuningen en bijvoorbeeld zonwering. Of bekijk bijvoorbeeld eens onze high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen de meeste materialen. 

Schilderstape is voor elke klusser een niet te missen accessoire. Uiteraard is schilderstape handig bij schilderwerkzaamheden, om strakke randen te kunnen maken en niet buiten de lijntjes te verven. De verschillende breedtes tape van Wovar zijn makkelijk te hanteren en voorkomen lelijke verfvlekken. Na het schilderen verwijdert u de tape eenvoudig van uw muur of ander object.

Schilderstape kopen

Koop uw schilderstape voortaan voordelig bij Wovar! Zo voorkomt u op een eenvoudige en betaalbare manier lelijke verfvlekken. Bedrijven in de bouw/ klussector profiteren van vele voordelen met een zakelijk account. U ontvangt dan namelijk een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een handig besteloverzicht.

Uw vloer beschermen tijdens het klussen en verven? Bekijk ons assortiment stuclopers