CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Verfbakjes en Verfbenodigdheden setsKwasten, rollers en toebehorenVerf en Beits

Filters

Verfbakjes en Verfbenodigdheden sets

7 producten

Verfbakjes en Verfbenodigdheden sets

Bestel hier complete sets aan schildersbenodigdheden met rollers, een rollerbeugel, een kwast en verfbak. Naast complete verfbenodigdheden sets kunt u ook los verfbakjes kopen. Kies uit smalle en brede verfbakken. In de online verfshop van Wovar koopt u naast accessoires uiteraard ook uw verf, olie of beits. Wij leveren razendvlug tuinbeits, houtolie en beitsen voor buiten in heel het land. Dat komt omdat wij werken met eigen voorraden van ons eigen A-merk.

Het totale assortiment voor schilderwerk, inclusief accessoires, vindt u in de categorie verf en beits

Met onze complete schildersets heeft u alle schildersbenodigdheden die u nodig heeft bij het verven of beitsen van uw tuinhout in huis. Het pakket bestaat uit 2 hoogwaardige rollers, een beugel waar de rollers aan kunnen, een platte kwast die in het speciaal goed is voor beitsen en verven van hout en een verfbak. Met deze set heeft u in één klap alles wat u nodig heeft voor het aanbrengen van uw beits of verf. Alle onderdelen zijn van goede kwaliteit en voordeliger dan wanneer u de onderdelen los koopt. De set bevat nog geen handschoenen, iets wat wij wel altijd aanraden om erbij te kopen.

Overige artikelen die handig zouden kunnen zijn bij uw klus, zijn kwasten, bijvoorbeeld een blokkwast en/of een patentkwast. De blokkwast is specifiek handig bij het verven van grote (rechte) oppervlakten. De patentkwast is juist het tegenovergestelde. Deze is namelijk handig voor het schilderen van kleinere oppervlakten en moeilijk bereikbare hoeken, nerven etc. Deze producten vindt u onder het kopje kwasten.

Verfbak groot

Voor brede vachtrollers raden we aan ook een brede verfbak te bestellen. Gaat u met een kleine kwast kozijnen schilderen of staanders van uw overkapping dan volstaat vaak een kleine verfbak. Zo voorkomt u dat uw verf of beits in uw verfbak hard wordt. Giet sowieso nooit te veel verf in uw bakje. Roer goed voordat u verf of beits in uw verfbak giet.

Verfbak schoonmaken

Zorg er allereerst voor dat u steeds kleine beetjes in uw verfbak giet. Zo voorkomt u dat u op het laatst verf overhoudt. Na gebruik kunt u ervoor kiezen om een dun laagje hard te laten worden. Hier kunt u later gewoon weer nieuwe verf overheen gieten. Ook kunt u met (warm) water uw bak volledig schoonspoelen.

Verfbak bestellen

Bestel uw verfbakken nu voordelig bij Wovar en ga direct aan de slag met het beitsen of oliën van uw schutting, vlonder, tuinhuis of andere houten constructies. Bedrijven in de bouw- en/of klusbranche profiteren met een zakelijk account van vele voordelen. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, krijgt u een vast contactpersoon en een handig online besteloverzicht.