Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Draadeinden

Wovar levert draadeinden rvs en draadeinden verzinkt in 2 verschillende kwaliteiten. Dit zijn de kwaliteit 4.8 en 8.8. Het verschil tussen in kwaliteit zit hem in de treksterkte van de draadeinden. De treksterkte bij 4.8 kwaliteit draadeinden is 40 kg per mm2. Draadeinden 8.8 kwaliteit hebben een treksterkte van 80 kg per mm2. Draadeinden worden ook wel draadankers of draadstangen genoemd. Een draadeind is een een lange bout die volledig is voorzien van schroefdraad. Wovar levert draadeinden in verschillende diktes variërend van M4 tot en met M18. Vergeet niet de juiste moeren bij uw draadeinden mee te bestellen.

Welke kwaliteit draadeind u kiest hangt volledig af van de toepassing waar u draadeinden voor gaat gebruiken. Voor constructiebouw en de metaalindustrie is het nodig draadeinden te gebruiken van 8.8 kwalieit. Wilt u een armentuur of radiator ophangen? Dan voldoen de 4.8 kwaliteit draadeinden.

De gegalvaniseerde en RVS draadeinden van Wovar zijn 1 meter lang. De draadeinden kunnen worden verlengd met behulp van koppelmoeren. Maak van onze verzinkte draadeinden een tafel, steenschot of betonpoer op maat. 

Video: Welke draadeinden kiezen? - Alles over draadeinden van Wovar

Online draadeinden kopen

U zoekt een ijzerwarenwebshop met snelle levering, aantrekkelijke prijzen en kwaliteit. Bestel RVS en verzinkte draadeinden voor de laagste prijs van A-merk Wovar. Voor 22 uur uw gekocht, betekent bezorging de volgende dag. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.