CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Messen

13 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Messen

Bent u op zoek naar vlijmscherpe werkmessen, dan bent u bij Wovar aan het juiste webadres. Wovar verkoopt messen in verschillende soorten. Wij leveren de standaard afbreekmesjes, deze zijn in meerdere breedtes te verkrijgen. Daarnaast verkoopt Wovar ook de stevigere werkmessen. Een werkmes is een veelgebruikt stuk gereedschap in vele branches. Men gebruikt bijvoorbeeld werkmessen in winkels, op de bouw, maar ook gewoon thuis voor het openen van doosjes.  

Stanleymes

De diverse soorten werkmessen worden vaak in adem genoemd onder de noemer stanleymes. Echter is een stanleymes niet meer dan een merknaam, een veelgebruikte merknaam, dat wel. Wovar verkoopt diverse soorten messen, echter niet van het merk Stanley. De messen van Wovar zijn onmisbaar voor iedere klusser. Gebruik het mesje bijvoorbeeld voor het afsnijden van allerlei soorten doek en zeil, waaronder anti worteldoek, afdekzeil en gevelfolie

Afbreekmes kopen

Bent u op zoek naar een goed afbreekmes, waarmee u de komende tijd weer vooruit kunt? Zoek dan niet verder en bestel uw afbreekmes bij Wovar. Neemt u meerdere afbreekmessen in één koop af, dan profiteert u van onze staffelkorting! Bent u zakelijke ondernemer en wilt u profiteren van een vaste zakelijke korting op het hele assortiment van Wovar? Maak dan een zakelijk account aan bij Wovar en bekijk ook direct al uw order in uw persoonlijke orderoverzicht.