CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Handgrepen keuken

53 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Handgrepen keuken

Bent u op zoek naar een handgreep keuken of keukengreep voor uw keuken- en badkamermeubels? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wij leveren een diverse selectie handgrepen keuken en kastknoppen voor uw keuken en badkamer voor scherpe prijzen. Het vervangen van uw handgrepen keuken is een heel eenvoudige klus, hiervoor heeft u in de meeste gevallen slechts een schroevendraaier nodig aangezien. Kies wel altijd voor een handgreep waarbij de boorafstand overeen komt met die van uw huidige keukengrepen.

Onze handgrepen keuken en kastknoppen zijn van hoge kwaliteit en hebben een prachtig design. U heeft in ons ruime aanbod de keuze uit diverse vormen, kleuren en uitvoeringen. Daarnaast leveren wij handgrepen keuken uit eigen voorraad, waardoor wij uw handgrepen en overig keukenbeslag vrijwel altijd de volgende dag kunnen bezorgen! Dit bezorgen doen wij razendsnel in heel Nederland en België. 

Handgrepen keuken voor keukenkast en lades

Daarnaast zijn de vierkante handgrepen en keuken handgrepen met afgeronde hoeken ook een populaire keuze voor in de keuken of badkamer. Deze handgrepen zijn namelijk zeer stijlvol, stoer en industrieel. Door de blinde montage van binnenuit heeft u bovendien een zeer strak eindresultaat, u ziet van buitenaf geen schroeven zitten. Wij beiden een breed assortiment keuken handgrepen, zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit uitvoeringen zoals modern geborsteld RVS en zwarte keuken handgrepen.

Keuken kastknoppen

De RVS kastknoppen met een kegel of T-vorm zijn een vaak gekozen kastknop voor keukens en badkamers. Niet alleen de vorm, maar ook het materiaal draagt hier aan bij. Deze kastknoppen zijn namelijk gemaakt van RVS, waardoor zij niet zullen roesten en een lange levensduur hebben. Een minder opvallende kastgreep worden kastknoppen ook wel genoemd. Ze zijn natuurlijk een stuk minder "aanwezig" dan de grotere handgrepen keuken.

Handgrepen keuken monteren

Het bevestigen van een handgreep is zeer eenvoudig en perfect zelf uit te voeren. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat het een ingewikkelde klus is welke veel tijd in beslag neemt. Dit is absoluut niet waar, vaak is een handgreep keuken al binnen 5 minuten vervangen voor een nieuwe variant. Hierbij is het wel belangrijk om te kiezen voor een keuken handgreep welke dezelfde boorafstand van de montagegaten heeft als de keukengrepen welke u gaat vervangen. Gebruik voor het gemak ons korte stappenplan hieronder.

Stap 1: Bepaal de positie van de keukengreep of de kastknop op uw kastdeur of keukenlade
Stap 2: Markeer de schroefgaten. Bij een handgreep kunt gebruikmaken van de aangegeven boorafstand. Zorg er wel voor dat de handgreep goed waterpas en recht geplaatst is.
Stap 3: Boor de gaten door uw frontje met één van onze 4 mm hardhoutboren.
Stap 4: Steek de montageschroef van binnenuit door de geboorde gaten en monteer uw keuken handgreep.

Handgrepen keuken bestellen

Bestel uw klassieke keukengrepen en moderne handgrepen keuken bij Wovar voor de laagste prijs. Bovendien ontvangt u bij een bestelling vanaf 5 stuks een zeer interessante staffelkorting! Keukenbouwers, aannemers en meubelmakers krijgen extra veel met een zakelijk account. Meld u zich dus snel aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting en een vast contactpersoon.

Is een keuken handgreep niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere handgrepen óf neem een kijkje in onze categorie meubelbeslag. Hierin vindt u ook interessante andere producten zoals ladegeleiders, een compleet assortiment kabelmanagement óf denk aan kwalitatieve meubelsloten