• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Roestversnellers

Met roest versneller kunt u al uw ijzer, cortenstaal en roestverf razendsnel laten roesten! Perfect wanneer u de échte uitstraling van roest, snel en gemakkelijk, wilt creëren. Wanneer u bijvoorbeeld cortenstaal aanschaft, krijgt u deze vaak nog in verzinkte kleur binnen. In sommige gevallen kan het vele maanden duren totdat het cortenstaal volledig geroest is en er uit ziet zoals u dat wilt! Met de roestversnellers van Wovar is dat in no-time al gebeurd! Roest binnen 10 uur. 

2 producten
Sorteren op voorraad
1-2 van de 2 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Roest versnellen cortenstaal

Wanneer u uw cortenstaal snel wilt laten roesten, is dit het beste product. Na 10 uren is het geheel geroest! Het verbruik van onze roestversneller is enorm laag. Hierdoor kunt u met de kleine verpakking van 0,25L al 5 m2 laten roesten. Geen maanden meer wachten dus, maar al het gewenste resultaat na een nachtje slapen! U brengt de roestversneller gemakkelijk en snel aan met een kwast, roller of sponsje. Zeker wanneer u grote oppervlakten wilt behandelen, is een schilderset handig om mee te bestellen! 

Roest versneller gebruiken op andere materialen

Naast cortenstaal kunt u de roestversneller ook op andere soorten roestende metalen gebruiken. Zo kunt u alle ijzerwaren snel laten roesten. Het nadeel is dan natuurlijk wel, dat de roest altijd door blijft gaan en niet, zoals bij cortenstaal, automatisch stopt op het juiste moment. Ook is de roest versneller te gebruiken als de activator bij roestverf. Dit werkt exact op dezelfde manier als bij gebruik op cortenstaal

Cortenstaal borderranden sneller laten roesten

Erg populair bij wovar, zijn de cortenstaal borderranden in combinatie met de roestversneller. U laat de borderranden dan eerst 10 uur roesten met de roestversneller en daarna plaatst u het pas in de grond. Om te helpen met de juiste hoeveelheid roestversneller bestellen. Hebben wij de onderstaande tabellen voor u gemaakt. Zo ziet u snel en gemakkelijk hoeveel borderranden u kunt behandelen met een fles cortenstaal roest versneller. 

Aantal borderranden met 0,25L roestversneller
Borderrand maat Aantal borderranden enkel zichtzijde met 0,25L Aantal borderranden beide kanten met 0,25L
16 x 106 CM Ongeveer 55 Ongeveer 27
24 x 106 CM Ongeveer 27 Ongeveer 14
40 x 106 CM Ongeveer 15 Ongeveer 7,5
15 x 113 CM Ongeveer 62 Ongeveer 36

 

Aantal borderranden met 1 liter roestversneller
Borderrand maat Aantal borderranden enkel zichtzijde met 1L Aantal borderranden beide kanten met 1L
16 x 106 CM Ongeveer 200+ Ongeveer 110
24 x 106 CM Ongeveer 100 Ongeveer 50
40 x 106 CM Ongeveer 60 Ongeveer 30
15 x 113 CM Ongeveer 220+ Ongeveer 110+

 

Oxidatie versneller bestellen

U bestelt deze roestversneller, of oxidatie versneller, natuurlijk gemakkelijk en snel in de webshop van Wovar. Wij leveren dit product uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we super snel schakelen en leveren aan professionals en doe-het-zelver in heel Nederland, België, Duitsland en ver daar buiten. Ook wanneer u advies wilt inwinnen over het roesten van uw cortenstaal of andere materialen, kunt u bij ons terecht. Onze klantenservice helpt u graag verder met vrijblijvend advies. Wacht dus niet langer en bestel de versneller van roest bij Wovar.