CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Daken en GotenVerf en Beits

Daken en Goten

Op deze pagina vindt u producten voor het onderhouden en coaten van uw daken en goten. Het betreft verschillende producten voor het onderhouden van uw daken en goten, van lijm tot primers en coatingen. Eigenlijk vindt u hier alle vloeibare producten ten behoeve van uw daken en dakgoten. De meeste van deze producten zijn uit voorraad leverbaar. Echter zijn er ook enkele producten die wij vanaf de fabriek laten sturen op aanvraag. Dit betreft met name de grote verpakkingen van bijvoorbeeld 25 liter of zelfs 200 liter. Zowel de professional met grote projecten als de handige doe-het-zelver vindt hier de benodigde producten voor zijn dak of dakgoot. Hieronder sommen we een aantal van deze producten voor u op.

Quick primer bitumen

Één van de producten die u tegen zult komen, is de quickprimer. Dit is een universele primer die de hechting verbetert, vooral op bitumineuze ondergronden. Het bevordert de hechting aanzienlijk en maakt het aanbrengen van andere coatings een stuk gemakkelijker. Wordt vooral gebruikt in combinatie met de EPDM dakcoating of bijvoorbeeld vloeibare bitumen.

Koude kleefstof

Koude kleefstof is een lijm om dakrollen te bevestigen. Koude kleefstof wordt met name gebruikt bij dunnere toplagen op bitumineuze ondergronden. Met deze kleefstof is het mogelijk om te verlijmen zonder een brander te gebruiken. Dit maakt het een ontzettend handig product voor de doe-het-zelver. Ook te gebruiken op materialen als hout en metaal, wanneer dit is voorbehandeld met de eerder genoemde quickprimer van hetzelfde merk.  

Vloeibaar rubber

Het gebruik van vloeibaar rubber wordt steeds populairder. Dit betreft rubber dat vloeibaar is in de verpakking. Het kan worden aangebracht op vrijwel iedere ondergrond en vervolgens droogt het op tot een waterdichte en flexibele afsluiting. Het wordt vooral veel gebruikt voor het dichten van dakgoten, maar is nog veel breder inzetbaar. Bij Wovar is vloeibaar rubber verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, grijs en wit. Vloeibaar rubber is in de meeste gevallen ook goed te overschilderen en kan tevens gebruikt worden voor het beschermen van palen in de grond.

Dakcoating bitumen

Dakcoat bitumen is een coating voor het renoveren van dakbedekking. De coating wordt met name gebruikt op bitumineuze dakbedekking. Hiermee kunt u de oude dakbedekking renoveren en beschermen. Dakcoat bitumen is vloeibaar en ontzettend makkelijk aan te brengen met bijvoorbeeld een kwast of een roller. Het product biedt tot wel 6 jaar bescherming voor uw dak!

EPDM dakcoating wit

Dit is een witte, warmtewerende, hydrofobe coating en maakt uw dak wit. Dit zorgt ervoor dat de onderliggende ruimte aanzienlijk minder warm wordt en zorgt daardoor voor een aangenamere en energiezuinigere ruimte. Dit komt door het reflecterende effect. Daarnaast zorgt het ook voor uitstekende bescherming en verfraaiing van uw EPDM dak.