CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Poortsloten

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Poortsloten

Wovar levert verschillende soorten hang- en sluitwerk, zoals deursloten voor tuinpoorten, schuttingdeuren en meer! U hebt onder andere de keuze uit inbouw poortsloten RVS recht of met een rond rozet. Deze sloten leveren wij als complete set inclusief een cilinderslot! Ook levert Wovar prachtige, zwarte inbouw poortsloten. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten, namelijk met recht deurbeslag, ovaal deurbeslag en met rond rozet. De inbouw poortsloten zwart zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating met een hoge slijtvastheid. Overigens kunt u met onze losse cilindersloten meerdere deuren voorzien van hetzelfde cilinder en dus dezelfde sleutel gebruiken. Zo voorkomt u een overvolle sleutelbos!

Naast poortsloten voor uw ijzeren deurframe, bijbehorende zelftappers en plaatduimen verkoopt Wovar ook andere hengen en duimen voor schuttingdeuren. Los van onze kwalitatief hoogwaardige RVS inbouwsloten voor tuindeuren, levert Wovar ook een ruim assortiment plaatgrendel en heksluitingen om uw tuindeur te voorzien van een deugdelijke sluiting. 

Poort met slot

Het dagschoot van de hoogwaardige inbouw poortsloten RVS zijn links en recht draaibaar. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw schuttingdeur heeft. U verstelt de positie van de dagschoot eenvoudig door met een kleine schroevendraaier de pin aan de achterzijde van het slot in te drukken. Hierdoor steekt het slotstuk iets uit waardoor u deze kunt instellen naar de juiste draairichting.

Vrijwel alle poortsloten van Wovar zijn gemaakt van roestvast staal. Hierdoor roesten de sloten niet en zijn ze uitermate geschikt voor tuindeuren. Deze sloten voor poortdeuren passen perfect in schuttingdeuren met een stalen frame met eindplank. Wovar levert ook ijzeren deurframes, inclusief slotkast.

Poortslot met cilinder

Een poortslot met cilinder is de ideale keuze voor wie extra beveiliging en gebruiksgemak wil combineren. Dit slim ontworpen slot biedt niet alleen een stevige vergrendeling voor uw poort of schuttingdeur, maar ook het gemak van een cilinderslot. Er zitten veel voordelen aan dit type slot. U profiteert van een verhoogd niveau van bescherming, wat uw eigendommen en privacy beschermt tegen onbevoegde toegang. Met de meegeleverde sleutels kunt u uw slot eenvoudig bedienen, zodat u zich veilig en veilig voelt. De installatie van een poortslot met cilinder is moeiteloos, en onze complete sets worden geleverd met alle benodigde onderdelen en duidelijke instructies. U plaatst het slot in uw schuttingdeur op dezelfde manier als bij een binnendeur, en voor extra ondersteuning bieden we handige instructievideo's om u te begeleiden. 

Video: Wovar poortslot monteren

Inbouwslot voor tuindeur monteren

Het monteren van een poortslot in uw schuttingdeur is relatief eenvoudig. Een set bestaat namelijk altijd uit een insteekslot (het werkende gedeelte van het slot), een cilinderslot met sleutels, deurkrukken en een schildplaat of losse rozetten. Dit staat altijd bij het betreffende product duidelijk vermeld. In uw schuttingpoort dient een sponning te zitten of een slotkast, Wovar kan u uiteraard ook voorzien van een kwalitatief hoogwaardige ijzeren deurframe. Vervolgens gaat de montage van een poortslot hetzelfde als in een binnendeur. Hiervoor hebben wij een handige instructievideo!

Tuindeur slot

Een tuindeurslot is een essentiële toevoeging aan uw buitenruimte. Uw tuin is een plek van ontspanning en het is van belang om deze ruimte af te schermen en te beschermen. Met een kwalitatief tuinhek slot kunt u de toegang tot uw tuin controleren, ongewenste gasten buiten houden en uw privacy handhaven. Het biedt niet alleen beveiliging, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw eigendommen veilig zijn. Ons poort beslag is speciaal ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit, zodat u kunt genieten van jarenlang zorgeloos gebruik.

Poortslot voor schuttingdeur bestellen

Bestel uw inbouw poortslot in RVS en in het zwart voor de laagste prijs bij Wovar. Bouw-, klus- en tuinbedrijven profiteren van extra voordelen, waaronder kortingen, met een zakelijk account. Heeft u meer tuindeur beslag nodig? Kies voor onze prachtige hengen en duimen om uw bestelling compleet te maken! 

Zoekt u toch een ander soort slot voor uw tuin? Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige opties. Bestel uw tuindeur sloten vandaag nog en geniet van beveiliging en gemak in uw buitenruimte, met snelle levering en uitstekende service.

Ook voor binnendeurbeslag moet u bij ons zijn! Wij leveren prachtig deurbeslag zwart en een groot assortiment sloten zoals insteeksloten en oplegsloten. Kiest u voor zwart deurbeslag in uw interieur? Dan is het aan te raden deze kleuren ook te gebruiken als raambeslag, ook hiervoor bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod aan valraambeslag, raambomen en een veilige raamsluiting óf kies voor één van onze mooie, bijpassende raamuitzetters