• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Wovar Schroevendraaiers

Bent u op zoek naar schroevendraaiers? Wovar heeft verschillende schroevendraaiers in haar assortiment. Denk hierbij aan handige kruiskopschroevendraaiers en schroevendraaiers met platte kop. Schroevendraaiers zijn in de meeste gevallen voorzien van een magnetische schroefkop. Hierdoor kunt u erg eenvoudig schroeven indraaien, zonder dat u de schroef zelf vast hoeft te houden. De schroeven blijven namelijk plakken aan de schroevendraaier. Daarnaast zijn de schroevendraaiers van Wovar vaak voorzien van een rubberen handvat. Het rubberen handvat zorgt ervoor dat u maximaal grip houdt op de schroevendraaier tijdens het indraaien van de schroef. 

Soorten schroevendraaiers

Tijdens het klussen is de juiste maat schroevendraaier erg belangrijk. Wanneer u met een verkeerde schroevendraaier maat gaat schroeven, kunt u de schroefkop beschadigen. Hierdoor wordt het in de toekomst lastiger de schroef te verwijderen, maar ook het strak indraaien zal erg lastig worden. Kies bijvoorbeeld bij torx schroeven altijd voor een torx schroevendraaier. Torx schroeven hebben een zes puntige uitsparing in de kop, wat zorgt voor een super goede grip op de schroef. Phillipshead en Pozidrive worden de kruiskopschroeven genoemd. Phillipshead is de standaard kruiskop en Pozidrive heeft een extra kruisje in de uitsparing, waardoor u nog meer grip op de schroef heeft. Ten slotte hebben de platkopschroeven enkel een gleuf als uitsparing. 

Schroevendraaierset

Vaak heeft u namelijk niet genoeg aan één schroevendraaier. Wovar heeft daarom ook een aantal schroevendraaiersets in het assortiment. Deze schroevendraaiersets kunt u vinden bij onze gereedschapssets. U kunt hier onder andere een set vinden met verschillende minischroevendraaiers voor precieze klusjes en een set met verschillende schroevendraaiers met een kruiskop of een platte kop. Uiteraard kunt u ook een eigen set samenstellen door verschillende losse schroevendraaiers te bestellen. 

Schroevendraaier bestellen

Bestel uw schroevendraaiers, met of zonder rubberen handvat, kruiskop of platte kop bij Wovar. Bij ons bent u zeker van een aantrekkelijk lage prijs. Daarnaast zijn onze producten van hoge kwaliteit, wat belangrijk is bij iedere klus. Ieder huishouden heeft wel eens een schroevendraaier nodig. Bestel daarom schroevendraaiers, zodat u altijd voorzien bent van het juiste handgereedschap! Zie ook onze gereedschapsets voor een handige gereedschapkoffer met schroevendraaiers. 

Bent u nog geen zakelijke klant? Maak dan snel een zakelijk account aan en ontvang een vaste korting op ons gehele assortiment. Daarnaast krijgt u een eigen contactpersoon binnen Wovar, een handige bestelgeschiedenis en de mogelijkheid tot spoedlevering. Grootverbruikers profiteren bij Wovar ook altijd van scherpe prijzen. Op veel producten biedt Wovar namelijk staffelkortingen.