CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Glasblokjes en Keggen

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Glasblokjes en Keggen

Wilt u gaan glaszetten en wilt u daarom naast uw glasband ook glasblokjes bestellen? Dat kan natuurlijk bij Wovar! Bij ons vindt u handige verpakkingen per 100 stuks met een handig assortiment in verschillende maten. Een glasblokjes assortiment bestaat uit 100 glasblokjes met dezelfde breedte (of diepte) en verschillende diktes. De diktes varieren dan vervolgens tussen de 1 en 5 millimeter. Ook vindt u combinatie setjes met zowel blokjes als keggen. Ten slotte vindt u ook nog een assortiment doos met verschillende maten keggen! Kortom. Alle glasblokjes en keggen die u nodig heeft in handige verpakkingen. 

Wat zijn glasblokjes?

Glasblokjes zijn een onmisbaar onderdeel bij het zetten van glas. Ze voorkomen dat het glas rechtstreeks in contact komt met het kozijn. Dit zorgt voor ventilatie en verwerking van vocht. Essentieel voor het stevig en langdurig plaatsen van ramen. De blokjes worden geleven in verschillende breedtes en diktes. U vindt deze verschillende maten terug in onze webshop. 

Welke maat glasblokjes kiezen?

Het kiezen van de juiste maat glasblokjes kan wat overweldigend zijn. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Het is vooral belangrijk dat de blokjes altijd minstens 2mm breder zijn dan de dikte van uw ruit. De dikte dient vervolgens gelijk te zijn aan de ruimte tussen het glas en kozijn. De dikte is dus gelijk aan de speling van uw ruit. Houdt hier dus altijd goed rekening mee bij het bestellen van beglazingblokjes. Hier worden nog wel eens fouten in gemaakt. 

Wanneer gebruik je keggen in plaats van glasblokjes?

Wanneer een kozijn schuin af loopt, gebruikt u geen glasblokjes, maar keggen. Dit zijn eigenlijk simpelweg glasblokjes die schuin aflopen. Keggen worden net als glasblokjes vaak per 100 of 1000 verkocht. In ons geval is dat per 100. Wilt u goedkoop keggen en glasblokjes bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren snel keggen in heel Nederland en België voor een scherpe prijs.