• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Aandrijving kop
Voorraad
Prijs
tot

Vlinderboren

Wovar levert hoogwaardige vlinderboren van 10 tot 30 mm. Een vlinderboor wordt ook wel een speedboor of platte houtboor genoemd. Een speedboor is geschikt om snel gaten te boren in hout en spaanplaten, bijvoorbeeld voor leidingen of kabels. Wovar heeft ook een verzinkboor 4 mm die schroeven beter laat verzinken. Dit zorgt voor een prachtige afwerking.

 

17 producten
Sorteren op voorraad
1-17 van de 17 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

De Wovar vlinderboor wordt gemaakt van zeer hard snijmetaal en is net iets dikker dan vlinderboren van andere merken. Dit zorgt voor een langere levensduur en maakt de Wovar vlinderboor extra sterk. Ook bevatten de vlinderboren 3 snijvlakken. Dit versnelt het boorproces en zorgt voor gladde randen zonder bramen. Kortom, de vlinderboren van Wovar zijn van echt degelijke Duitse kwaliteit. De paraboolvorm zorgt ervoor dat het zaagsel eenvoudig afgevoerd kan worden.

Video: Welke boor heb ik nodig?

Hoe gebruik je een vlinderboor?

Met een speedboor of vlinderboor boort u snel en eenvoudig redelijk grote gaten in hout. De gaten zijn vaak vrij glad en recht. Om de gaten ook mooi rond en recht te houden wordt een bepaalde boortechniek aangeraden. Eerst boort u voor de helft in het hout totdat de punt van de speedboor helemaal door het hout is gegaan. Wanneer de punt van de vlinderboor helemaal door het hout is gegaan boort u aan de andere kant van het hout verder. Steek de punt van de speedboor precies in het gaatje die daarvoor is gemaakt. Boor nu niet zo lang door tot het gat helemaal is uitgeboord. Het boren met een speed- of vlinderboor kost veel kracht. Gebruik daarom altijd een boormachine met een hoog toerental.

Vlinderboren online bestellen

Bestel een speedboor of vlinderboor bij A-merk Wovar voor de laagste prijs. Maak gebruik van de staffelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Is een vlinderboor niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook hoogwaardige hardhoutboren, metaalboren en slangenboren voor hout. Voor het boren in beton of steen kunt u onze hamerboren of betonboren gebruiken.