CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Grondboren

6 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Grondboren

Palen plaatsen doet u eenvoudig met behulp van de grondboren (ook wel handgrondboor en palenboor genoemd) van Wovar. Druk de punt van de grondboor op de plek waar u het gat wilt boren en draai de boor, terwijl u druk uitoefent naar beneden, met de klok mee tot de gewenste diepte. Naast grondboren bieden wij ook ander A-merk tuingereedschap zoals schoffels, harken, snoeigereedschap, schoppen, spades en meer!  

Hand grondboor

Waar op letten bij het kopen van een handgrondboor?

  • De steellengte
  • De doorsnee, kies altijd 2-3 cm dikker dan uw paaldikte bij vierkante palen

Grondboren 

Met een grondboor boort u eenvoudig gaten in de grond in het geval u bijvoorbeeld palen voor een schutting of andere toepassingen wilt plaatsen. Een grondboor is erg handig en daarmee ideaal om aan uw collectie aan tuingereedschap toe te voegen. De grondboren van Wovar zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit en zullen bij goed gebruik een lange levensduur hebben. 

Grondboren kopen

Voor het onderhoud van uw tuin is de bewatering ook belangrijk en hier bieden wij benodigdheden voor zoals tuinslangen, slanghaspels, tuinsproeiers en meer!

Zakelijke klanten krijgen bij Wovar aantrekkelijke voordelen zoals de mogelijkheid tot spoedleveringen, een handig orderoverzicht en 15% korting op iedere bestelling. Bent u ondernemer, maak dan gratis een zakelijk account aan!