CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Kwasten, rollers en toebehorenVerf en BeitsGa terug naar home

Populaire producten

Kwasten, rollers en toebehoren

Voor het beitsen en oliën van uw tuinhout heeft u goede kwasten of rollers nodig. Bij Wovar bestelt u deze direct mee! U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten, zo bepaalt u zelf wat u prettig vindt. Op de productpagina´s van de kwasten en rollers leest u meer over de specifieke eigenschappen. Daarnaast krijgt u handige tips voor het beitsen of oliën van uw schutting, veranda, vlonder of andere houten constructie in uw tuin.

U kunt bij Wovar kiezen tussen blokkwasten, platte kwasten en rollers. De blokkwasten hebben een groot formaat en zijn dus ideaal om grote oppervlaktes mee te beitsen of oliën. De kwasten nemen veel op, waardoor u met gemak een hele schutting kunt behandelen. De platte kwast is wat kleiner en is ideaal voor het precisiewerk. Zo kunt u kleinere oppervlaktes netjes afwerken en eenvoudig moeilijk bereikbare plekken behandelen. Met de rollers kunt sneller te werk gaan. De microvezel rollers nemen veel beits of olie op, waardoor u in één keer grote oppervlaktes kunt insmeren.

Heeft u nog beits of olie nodig? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment beits en olie  

Bij het beitsen van uw houten constructies is het van belang om geschikt materiaal te gebruiken wat betreft kwasten en rollers. De kwasten en rollers van Wovar zijn uitermate geschikt voor het beitsen en oliën van hout. Zo weet u zeker dat u uw tuinhout op de juiste manier van bescherming voorziet. De kwasten zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals echt grijs Chinees varkenshaar of synthetisch haar. Daarnaast verschilt het formaat ook, zo gebruikt u de blokkwasten voor grote oppervlaktes en de platte kwast voor kleinere en moeilijk bereikbare plekken.

Beitsen met kwast of roller

Het beitsen van hout kan zowel met een kwast als met een roller, het is maar net waar uzelf de voorkeur aan geeft. Met een roller kunt u over het algemeen sneller te werk gaan. Een vachtroller kan namelijk veel beits of olie opzuigen, waardoor u dus in 1 keer een groot oppervlak hout kunt behandelen. Een blokkwast gaat daarentegen langer mee en kunt u voor meerdere klussen gebruiken. Een blokkwast is door zijn grootte ook zeker ideaal voor het beitsen van schuttingen.

Beits kwast kopen

Koop uw beits kwasten en rollers nu voordelig bij Wovar en breng eenvoudig beits of olie aan op uw houten schuttingen, vlonders, gevelbekleding en meubels! Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer naast de scherpe prijzen van een vaste zakelijke korting en nog vele andere voordelen.