CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Muurverf

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Muurverf

Muurverf bestellen? Koop goedkoop, snel én met maximale informatie uw muurverf en latex verf bij Wovar, de shop voor voor bevestigingsmaterialen, verf en meer. De beste muurverf leveren wij bovendien uit eigen voorraad overal in Nederland en België bij u thuis. Wovar is de webshop voor muurverf (gebroken) wit, RAL 9010 maar ook in allerlei kleuren.  

Met muurverf kunt u de sfeer in een ruimte bepalen. Lees onze tips waar op letten bij het kopen van muurlatex of muurverf.

Waar op letten bij het kopen van muurverf?

Bij het bestellen van muurverf zijn er een aantal dingen waar u om moet denken, zoals type ondergrond en daarnaast natuurlijk de kleur! Welke verf is geschikt voor uw type muur? Heeft u een muur van gipsplaten of een gestuckte stenen muur? Wat voor uitstraling wilt u graag hebben en welke structuur (korreldichtheid). Dit alles is belangrijk bij het kiezen van de beste verf voor uw muur! 

Kleuren muurverf

Daarnaast is natuurlijk het kiezen van een kleur ontzettend belangrijk. De keuze hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur en smaak. De populairste kleuren kleuren zijn waarschijnlijk RAL9010, 9001, 9016. Dit zijn allen lichte kleuren. Toch is het ook mogelijk om andere kleuren te kiezen! Denk bijvoorbeeld aan antraciet, grijs, RAL 5011 enzovoorts! Check ook of u mat, hoogglans (glimmend) of zijdeglas wenst. Sommige muurverven zijn zelfs afwasbaar. Dat kan handig zijn in bepaalde ruimtes.

Producten

Voor meer informatie over het toepassen van muurverf verwijzen wij u naar de productpagina's. Daar geven wij stapsgewijs aan hoe u de verf gebruikt, of u een grondverf nodig heeft, hoe snel het droogt, welk gereedschap u nodig heeft en nog veel meer! Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen! 

Naast eenvoudig muurverf online kopen kunt u bijbehorende accessoires als een brede verfbak, vachtroller en meer bij ons bestellen.