Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schaduwdoek Bevestigingsmateriaal

Hier vindt u alle accessoires die u nodig hebt voor het plaatsen van een schaduwdoek. U kunt de materialen per stuk bestellen, zodat u voor elke situatie precies voldoende bevestigingsmateriaal hebt. Karabijnhaken zijn zeer geschikt voor het eenvoudig bevestigen van vershillende materialen. Keilbouten worden vooral gebruikt voor bevestiging in betonnen en stenen muren, terwijl oogplaten zeer geschikt zijn voor houten wanden en palen. Met onze spanschroefhaken kunt u de bevestigde materialen gemakkelijk op de gewenste stand aanspannen. Met al deze bevestigingsmaterialen bent u verzekerd van een geslaagde montage van uw schaduwdoek. 

Bent u nog op zoek naar een schaduwdoek welke perfect bij uw tuin past? Wovar biedt veel verschillende kleuren, vormen en maten in het assortiment schaduwdoeken. Zo vindt u daar onder andere schaduwdoeken waterdicht en schaduwdoeken HDPE. Wij bieden zowel vierkante schaduwdoeken als driehoekige schaduwdoeken. Tevens leveren wij luxe harmonica schaduwdoeken

U kunt alle schaduwdoeken van Wovar bevestigen met de bovenstaande bevestigingsmaterialen. Een schaduwdoek kan zowel aan muren als aan palen als aan een combinatie daarvan worden bevestigd. Een stenen of betonnen muur vereist daarbij een keilbout als bevestigingspunt. Voor houten palen en wanden gebruikt u een oogplaat als bevestigingspunt. Om de bevestigingspunten met het doek te verbinden kunt u gebruik maken van de volgende materialen:

  • Karabijnhaken
  • Spanschroeven 
  • RVS kettingen

Karabijnhaken zijn eenvoudig open en dicht te maken, zodat u uw schaduwdoek aan het bevestigingspunt kunt koppelen. Het bevestigingsdoek zelf is namelijk voorzien van RVS bevestigingsringen, waar u de karabijnhaak doorheen kunt halen. U kunt er ook een spanschroef aan hangen, waarmee u het schaduwdoek goed strak kunt spannen. Ook na het bevestigen van karabijnhaken en spanschroeven zit er meestel nog ruimte tussen het doek en het bevestigingspunt. Om deze afstand te overbruggen kunt u een RVS ketting gebruiken. Deze ketting is namelijk ook eenvoudig aan een karabijnhaak te koppelen. 

Wilt u het schaduwdoek na bevestiging nog kunnen verstellen? Dan is een schaduwdoek rails met verstelbaar oog de perfecte oplossing. U kunt met deze rails de hoek van het schaduwdoek veranderen en zo de schaduw verplaatsen.

Bent u benieuwd welke schaduwdoeken verkrijgbaar zijn bij Wovar? In ons assortiment schaduwdoeken vindt u vele verschillende hoogwaardige doeken. Zo bieden wij waterdichte schaduwdoeken en waterdoorlatende schaduwdoeken, als vierkant, rechthoek en driehoek.