CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
VeiligheidsslotenSlotenDeur- en Raambeslag

Filters

Veiligheidssloten

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Veiligheidssloten

Uw wilt uw woning natuurlijk goed beveiligen voor ongewenste indringers. Dit kunt u perfect voorzien met onze veiligheidssloten. Onze sloten zijn voorzien van SKG keurmerken en behoren daarmee tot de zwaarste en veiligste categorie sloten. U vindt bij Wovar insteeksloten en bijzetsloten welke voorzien van een SKG keurmerk. Vooral onze extra veilige insteeksloten zijn zeer populair en worden veel toegepast op voordeuren. Deze insteeksloten treft u aan met afgeronde en rechthoekige voorplaat, zo is er voor elke situatie een passend slot.

Combineer uw veiligheidssloten altijd met onze SKG gekeurde cilindersloten en veiligheidsbeslag zodat u zeker bent van een goed beveiligde woning. Wij bezorgen uw nieuwe sloten uit eigen voorraad, vaak al binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling, in heel Nederland en België. 

Veiligheidssloten kennen wij in de regel in 2 varianten namelijk insteeksloten en bijzetsloten. Onze populaire veiligheidsinsteeksloten dienen altijd te worden gecombineerd met SKG gekeurde cilindersloten en veiligheidsbeslag. Op deze manier maakt u een zeer inbraakbestendige voordeur welke bestand is tegen de meest voorkomende inbraaktechnieken. Uiteraard dient u ook veiligheidssloten zelf nog op slot te draaien met een sleutel, zo kunt u de woning met een gerust hart verlaten.

Veiligheids insteeksloten monteren

Insteeksloten monteren is een hele eenvoudige klus, hier hoeft u absoluut geen slotenmaker voor in te schakelen. U heeft letterlijk in een handomdraai uw standaard insteekslot vervangen voor een SKG gekeurde variant welke perfect te combineren zijn met onze SKG gekeurde cilindersloten. In uw voordeur zit een sponning waarin onze insteeksloten perfect passen, deze sponning heeft een rechthoekige of afgeronde vorm. Deze 2 verschillende types voorplaten treft u ook aan in ons assortiment veiligheidssloten. Deze passen dus zonder aanpassingen in uw deur, veranker het slot in uw deur door middel van 4x50mm schroeven. Nu zit uw slot goed vast en werkt u het geheel af met een cilinderslot en veiligheidsbeslag.

Haakslot als schuifdeurslot

Wovar levert u ook hoogwaardige haaksloten die kunnen worden gebruikt als schuifdeurslot. Door de karakteristieke haakvorm van de nachtschoot zal dit veiligheidsslot zijn sluiting vinden in de daarvoor bestemde sluitkom en sluitplaat. Deze kom kan worden ingefreesd in het kozijn waardoor de trekkende beweging niet kan worden uitgevoerd. Haakslot als schuifdeurslot is zeer populair en kan nu dus extra veilig worden toegepast. Door het SKG** keurmerk hebben we het namelijk over een zeer veilig haakslot voor uw schuifdeur. De PC maat van ons schuifdeurslot bedraagt 55 mm waardoor er altijd een passend deurbeslag moet worden toegepast.

Bijzetslot met SKG keurmerk voor deuren

Voor het extra veilig afsluiten van uw stompe voordeur gebruikt u onze SKG gekeurde bijzetsloten. Deze bijzetsloten worden ook wel stersloten genoemd gezien het sterachtige sleuteltje waarmee de sloten worden bediend. Bijzetsloten zien we vaak terug in appartementencomplexen, hotelkamers en studentenhuizen. Wij raden aan om bijzetsloten op kniehoogte te plaatsen op uw deur. Uiteraard zal het insteekslot met uw profielcilinder ook afgesloten moeten worden voor een compleet veilig afgesloten deur. Dergelijke stersloten zijn niet voorzien van een dagschoot waardoor de veelgebruikte flipper techniek niet kan worden toegepast, dit slot is enkel te bedienen met de sleutels. Inbraak mogelijkheden zijn dus vrijwel uitgesloten met een bijzetslot!

Veiligheidssloten bestellen

Wanneer u grotere aantallen van onze artikelen afneemt, profiteert u van een interessante staffelkorting. Heeft u een klussen-/ hoveniers- of bouwbedrijf? Dan komt u in aanmerking voor een zakelijk account waarmee u een vaste zakelijke korting krijgt en de mogelijkheid tot spoedlevering heeft. Zo koopt u deze veiligheidssloten zeer voordelig bij Wovar. 

Zijn veiligheidssloten toch niet wat u zoekt? Wellicht zijn onze insteeksloten, oplegsloten, espagnoletten of kantschuiven meer wat u zoekt. Bovendien treft u bij Wovar een ruim assortiment deurbeslag op schild, deurbeslag zwart, scharnieren en veiligheidsbeslag aan. 

Kiest u voor zwart deurbeslag in uw interieur? Dan is het aan te raden deze kleuren ook te gebruiken als raambeslag, ook hiervoor bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod aan valraambeslag, raambomen en een veilige raamsluiting óf kies voor één van onze mooie, bijpassende raamuitzetters