CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
PlantensteunenPlantbeschermingTuin

Filters

Plantensteunen

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Plantensteunen

Met een plantensteun zorgt u ervoor dat planten en bloemen in uw tuin goed kunnen groeien en niet door regen of wind om zullen waaien of afbreken. Bij Wovar kunt u kiezen uit verschillende maten en vormen plantensteunen. Zo is er voor elke plantensoort wel een passende steun te vinden. De steunen zijn gemaakt van verzinkt staal en voorzien van een donkergroene plastic coating. Een plantensteun biedt niet alleen ondersteuning, het zorgt er ook voor dat uw groen mooi op zijn plek blijft en dus niet gaat hangen. Zo zorgt het voor een net en verzorgt uiterlijk van uw tuin.

Kies uit verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de plant of bloem. Houd hierbij rekening met hoe groot de plant uiteindelijk kan worden. Naast de formaten kunt u ook kiezen uit een verstelbare variant, welke u naarmate de plant groeit kunt bijstellen in hoogte. Plaatsing doet u eenvoudig met de hand, door de stalen pennen in de grond te drukken.

Zoekt u ook ondersteuning voor jonge bomen? In ons assortiment boombanden vindt u verschillende soorten ondersteuning. Om uw niet-winterharde planten te beschermen tegen vorst kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze beschermhoezen

Een plantensteun is voor elke tuinliefhebber eigenlijk onmisbaar. Harde wind of zware regenval kan planten laten hangen en zelfs doen afbreken. Een plantensteun biedt een simpele, maar effectieve oplossing. Een metalen ring rondom de plant biedt namelijk een goede ondersteuning. De plantensteunen zijn bij Wovar in verschillende vormen maten verkrijgbaar, zodat u voor elke maat plant wel een geschikte steun kunt vinden. De plantensteunen delen wel 1 gemeenschappelijk kenmerk, namelijk de donkergroene kleur. Deze kleur valt niet te veel op en past goed bij een natuurlijke omgeving. Zo blijven uw planten en bloemen de echte eyecatcher in uw tuin.

U plaatst de plantensteunen eenvoudig met de hand in de grond. Het geplastificeerde staal is namelijk maximaal maar 8 mm dik en drukt u dus zo de grond in. Als plaatsing toch lastig gaat kunt u met een rubberen hamer de steun zachtjes de grond intikken.

Plantensteunen kopen

Bestel uw plantensteunen nu zeer voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van meerdere profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere planten van ondersteuning. Kijk voor de precieze aantallen op de productpagina´s. De verstelbare plantensteun bestaat uit 2 delen, de plantenstok en de ronde ring, vergeet deze dus niet beide te bestellen. 

Hebt u een eigen bouw- klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer onder andere van een vaste zakelijke korting en nog vele andere handige voordelen.

Jonge bomen ondersteunen? Bij Wovar kiest u ook uit verschillende boombanden