CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Fischer Pluggen

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Fischer Pluggen

Fischer pluggen zijn een essentieel en populair hulpmiddel voor veel bevestigingsoplossingen. Of u nu werkt met beton, metselwerk, gipsplaten of hout, Fischer pluggen bieden een betrouwbare en stevige verankering voor uw projecten. Fischer staat vooral bekend door de innovatieve en hoogwaardige producten die zowel voor professionals als doe-het-zelvers een fijne gebruikservaring bieden. De pluggen zijn ontworpen om gemakkelijk te bevestigen en zorgen voor een sterke houvast.

Fischer pluggen 6 mm

Fischer pluggen met een diameter van 6 mm zijn geschikt voor lichtere bevestigingen in zowel harde als zachte materialen. Deze pluggen zijn perfect voor het ophangen van kleine planken, schilderijen, lampen en andere lichte voorwerpen. Ondanks hun kleinere formaat bieden ze een stevige houvast. Daardoor zijn de pluggen betrouwbare voor veel verschillende bevestigingsklussen. Of u nu werkt met gipsplaten, hout of lichte bouwmaterialen, de 6 mm pluggen van Fischer beiden een stevige verankering voor uw lichte voorwerpen. Voor de pluggen met een diameter van 6 mm gebruikt u de spaanplaatschroeven 5 x 50 mm.

Fischer pluggen 8 mm

De Fischer pluggen met een doorsnee van 8 mm zijn perfect voor middelzware bevestigingen. Deze pluggen bieden een sterke verankering in veel materialen zoals beton, natuursteen en een volle baksteen. Ze worden veel gebruikt voor het ophangen van kasten, rekken, spiegels en andere interieurprojecten waarbij een stevige bevestiging belangrijk is. De 8 mm pluggen zorgen ervoor dat uw bevestigingsprojecten veilig en betrouwbaar zijn. Door de hoge betrouwbaarheid en stevige houvast zijn deze pluggen een populaire keuze voor iedereen die middelzware voorwerpen wil bevestigen of ophangen.

Tip: gebruik de pluggen van Fischer samen met de spaanplaatschroeven van Wovar voor een stevige bevestiging van het voorwerp wat u wilt ophangen. Voor de pluggen van 8 mm doorsnee heeft u de spaanplaatschroef 5 x 70 mm nodig. Deze kunt u vinden in de categorie met alle verzinkte spaanplaatschroeven

Fischer pluggen 10 mm

De Fischer pluggen van 10 mm doorsnee zijn geschikt voor zwaardere bevestigingen. Deze pluggen bieden een stevig houvast in harde materialen zoals beton, baksteen en natuursteen. Daarnaast zijn de pluggen ideaal voor het bevestigen van zware objecten zoals radiatoren, zware kasten, en grote rekken. De 10 mm pluggen zorgen voor een veilige en stevige verankering. Doordat deze pluggen zware gewichten kunnen houden, zijn ze een populaire keuze bij professionals en doe-het-zelvers die de pluggen gebruiken voor een stevige constructie van een zwaar object. Voor de pluggen van 10 mm doorsnee gebruikt u een de spaanplaatschroeven 6 x 90 mm. 

Fischer pluggen kopen

Bij Wovar kunt u een uitgebreid assortiment aan Fischer pluggen kopen. Deze zijn beschikbaar in diverse maten en geschikt voor verschillende toepassingen. De pluggen van Fischer zijn scherp geprijsd en bieden een hoge kwaliteit. Heeft u een bedrijf in de tuinbranche, bouwbranche of een klus bedrijf? Dan krijgt u met een zakelijk account vele extra voordelen, zoals korting op iedere bestelling en een handig bestelgeschiedenis.