• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Speeltegels

Wilt u een zachte ondergrond voor onder speeltoestellen zodat uw kinderen zich niet bezeren? Met de rubberen speeltegels van Wovar creëert u een dempende ondergrond in uw tuin. Hierdoor bezeren kinderen zich niet als ze met hun knieën op de speeltegels vallen. Dempende valtegels zijn gemaakt van gerecycled plastic en licht van gewicht en daardoor ook geschikt voor dakterrassen. Populair zijn onze rubberen valtegels zwart 50 x 50 x 2.5 cm. Deze rubberen terrastegels zijn ook verkrijgbaar in de kleur rood.

Speeltegels morgen in huis!

Rubberen speeltegel van Wovar worden geleverd uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

4 producten
Sorteren op voorraad
1-4 van de 4 producten

Veelgestelde vragen

Met rubberen speeltegels zorgt u voor een zachte ondergrond bij speeltoestellen, zoals glijbanen en klimrekken. De tegels zorgen ervoor dat uw kind zich niet bezeerd bij een valhoogte tot zo´n 90 cm. U creëert als het ware een dempende ondergrond. De tegels zijn gemaakt van gerecycled plastic. Doordat ze licht van gewicht zijn kunt u ze ook op een dakterras gebruiken. 

De rubberen tegels dienen op een harde en gladde ondergrond te worden gelegd. Denk aan beton of steen. U kunt de tegels eventueel ook op wit zand leggen, maar het zand dient dan wel zeer goed te zijn aangetrild. U kunt de tegels eventueel op maat snijden met een scherp stanleymes of een zaag. 

Voor het schoonmaken van rubberen tegels kunt u het best gebruik maken van een bezem, een tuinslang of een hogedrukspuit. Op deze manier kunt u vuil en zand eenvoudig verwijderen. Wij raden niet aan om chemicaliën te gebruiken, deze kunnen namelijk het rubber aantasten. 

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Een rubber tegel van Wovar is eenvoudig te plaatsen en heeft een dempende werking. Tegels van rubber voor speeltuinen worden veel toegepast onder schommels, glijbanen en klimrekken. Meet altijd uit hoeveel vierkante meter u wilt voorzien van rubberen tegels. Zorg voor eens stevige ondergrond. Bij voorkeur beton of straatwerk. 

Voordelen van rubberen speeltegels

De speeltegels zijn voorzien van noppen aan de onderkant. Hierdoor kunnen de rubberen tegels eenvoudig water afvoeren. Daarnaast levert Wovar enkel rubberen tegels met een hoge densiteit. Densiteit is een belangrijke eigenschap bij rubberen tegels van gerecycled plastic. Hiermee wordt namelijk de dichtheid van de tegels bedoeld. Hoe hoger de densiteit van een rubberen tegel. Hoe slijtvaster deze is.

Kortom, met de rubberen tegels van Wovar maakt u een slijtvast speel terras waar u jaren van kunt genieten!