CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
SpeeltegelsTuin

Filters

Speeltegels

3 producten

Speeltegels

Wilt u een zachte ondergrond voor onder speeltoestellen zodat uw kinderen zich niet bezeren? Met de rubberen speeltegels van Wovar creëert u een dempende ondergrond in uw tuin. Hierdoor bezeren kinderen zich niet als ze met hun knieën op de speeltegels vallen. Dempende valtegels zijn gemaakt van gerecycled plastic en licht van gewicht en daardoor ook geschikt voor dakterrassen. Populair zijn onze rubberen valtegels zwart 50 x 50 x 2.5 cm. Deze rubberen terrastegels zijn ook verkrijgbaar in de kleur rood.

Speeltegels morgen in huis!

Rubberen speeltegel van Wovar worden geleverd uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. 

Een rubber tegel van Wovar is eenvoudig te plaatsen en heeft een dempende werking. Tegels van rubber voor speeltuinen worden veel toegepast onder schommels, glijbanen en klimrekken. Meet altijd uit hoeveel vierkante meter u wilt voorzien van rubberen tegels. Zorg voor eens stevige ondergrond. Bij voorkeur beton of straatwerk. 

Voordelen van rubberen speeltegels

De speeltegels zijn voorzien van noppen aan de onderkant. Hierdoor kunnen de rubberen tegels eenvoudig water afvoeren. Daarnaast levert Wovar enkel rubberen tegels met een hoge densiteit. Densiteit is een belangrijke eigenschap bij rubberen tegels van gerecycled plastic. Hiermee wordt namelijk de dichtheid van de tegels bedoeld. Hoe hoger de densiteit van een rubberen tegel. Hoe slijtvaster deze is.

Kortom, met de rubberen tegels van Wovar maakt u een slijtvast speel terras waar u jaren van kunt genieten!