Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:

Wovar Tegeldragers

Even opgelet, tegeldragers zijn voor het omhoog brengen van (meestal betonnen) terrastegels en terrasdragers zijn bedoeld voor onderbalken van houten vlonders omhoog brengen. Op deze pagina vindt u dus tegeldragers, geschikt voor maximaal 4 betontegels. Wilt u kunststof balkdragers kopen voor uw onderregels van uw houten terras, bekijk dan de pagina terrasdragers

Daarnaast leveren wij nu ook rubberen tegeldragers. Deze tegeldragers worden ook wel vlonderpads genoemd en zijn dus niet alleen geschikt voor tegels, maar ook voor vlonderbalken. Zo beschermt u de onderconstructie van uw vlonder, terras of dak. 

Wij verzenden kunststof en rubberen tegeldragers binnen 1 werkdag overal in Nederland en België. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. Zijn tegeldragers niet helemaal wat u zoekt. Bekijk al onze vloerdragers.

Bestel samen met uw tegeldragers voor keramiek en betontegels ook anti-worteldoek tegen onkruid, handgereedschap en meer schroeven en ijzerwaren in onze webwinkel. Wij leveren altijd de volgende dag al bij u thuis of op uw werk. 

Maak uw bestelling compleet en bestel naast tegeldragers ook hoogwaardige bevestigingsmaterialen mee zoals onze slotboutenhoutdraadbouten of tellerkopschroeven. Daarnaast levert Wovar ook ijzerwaren zoals paalhouders.