Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Tegeldragers

Even opgelet, tegeldragers zijn voor het omhoog brengen van (meestal betonnen) terrastegels en terrasdragers zijn bedoeld voor onderbalken van houten vlonders omhoog brengen. Op deze pagina vindt u dus tegeldragers, geschikt voor maximaal 4 betontegels.  Wilt u kunststof balkdragers kopen voor uw onderregels van uw houten terras, bekijk dan de pagina terrasdragers

Wij verzenden kunststof tegeldragers binnen 1 werkdag overal in Nederland en België. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. Zijn tegeldragers niet helemaal wat u zoekt. Bekijk al onze vloerdragers.

Bestel samen met uw tegeldragers voor keramiek en betontegels ook anti-worteldoek tegen onkruid, handgereedschap en meer schroeven en ijzerwaren in onze webwinkel. Wij leveren altijd de volgende dag al bij u thuis of op uw werk. 

Maak uw bestelling compleet en bestel naast tegeldragers ook hoogwaardige bevestigingsmaterialen mee zoals onze slotboutenhoutdraadbouten of tellerkopschroeven. Daarnaast levert Wovar ook ijzerwaren zoals paalhouders.