CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Schroefduimen

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Schroefduimen

U zoekt schroefduimen voor hengen met een 19 mm oog? Zoek niet verder. IJzerhandel Wovar levert schroefduimen 16 mm voor duimhengen met een 19 mm oog. De schroefduimen zijn verkrijgbaar in verzinkt staal en in het zwart. Een inschroefduim is handig omdat u zelf de afstand tussen de duim en het kozijn kunt bepalen. Bij vaste plaatduimen kan dit niet. Deze zijn alleen verkrijgbaar in standaard afstanden van 19 of 30 mm. De schroefduimen van Wovar zijn niet alleen geschikt voor houten kozijnen, maar kunnen in combinatie met een nylon plug ook in steen worden verankerd.

Gebruikt u liever geen schroefduimen? Wovar heeft ook een breed assortiment plaatduimen.  

De schroefduimen van Wovar worden geleverd in verzinkt staal en zwart gepoedercoat staal. Zolang u de zinklaag van de verzinkte schroefduimen niet beschadigd blijft deze bestand tegen roest. De zwarte schroefduimen zijn door de poedercoating extra beschermd.

Schroefduimen verzinkt 16 mm

De verzinkte schroefduim is verkrijgbaar in 3 lengte maten. Namelijk 95 mm, 115 mm en 145 mm lang. De dikte van de schroefduimen is hetzelfde. U dient de schroefduim even voor te boren met een hardhoutboor 6 mm dik. Dit zorgt ervoor dat u de schroefduim mooi recht in het kozijn schroeft.

Schroefduim Zwart 16 mm

Net als de verzinkte schroefduimen zijn zwarte schroefduimen verkrijgbaar in de lengtes: 95 mm, 115 mm en 145 mm lang. Het enige verschil tussen zwarte schroefduimen en schroefduimen verzinkt is de poedercoating met zwarte toplaag. De basis van zwarte schroefduimen is namelijk gewoon verzinkt staal. Een zwarte schroefduim heeft een intensieve poedercoating ondergaan. Deze coating is niet alleen zeer slijtvast, maar beschermt uw schroefduim ook nog eens extra tegen roest. De zwarte toplaag zorgt voor een prachtige glans en mooie uitstraling. Dit zorgt ervoor dat onze zwarte schroefduimen perfect passen bij onze zwarte hengen.

Kan ik schroefduimen ook in een stenen muur draaien?

Dit is absoluut mogelijk. U dient de schroefduimen wel te combineren met een nylon plug. Wij raden aan voor onze schroefduimen te kiezen voor de 14x70 mm pluggen. Als eerste boort u een gat uw stenen muur op de gewenste plek met een SDS-plus hamerboor 14x160 mm. De diepte hangt af van de gewenste positie van uw schroefduim. U kiest de juiste diepte door 5 mm op te tellen bij het aantal mm van de schroefduim dat in de muur wordt gedraaid. Daarna vult u de gaten in de muur met een plug en kunt u de schroefduimen verankeren.

Schroefduimen zwart of verzinkt bestellen

Wilt u schroefduimen van A-merk Wovar bestellen? Op werkdagen voor 22:00 besteld is morgen al geleverd! Bestel schroefduimen voor duimhengen voor de laagste prijs. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting. Vergeet niet uw bestelling compleet te maken door slotbouten of houtdraadbouten mee te bestellen om uw nieuwe hengen te monteren.

Bent u nieuwsgierig naar al ons tuinbeslag? Neem eens een kijkje bij onze gehele collectie hengen en duimen. Gebruik onze hoogwaardige paalhouders om uw schutting of tuinpoort te plaatsen. 

Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren