• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Voor houten gevelbekleding bestaat meestal een speciale beits die wij adviseren. Denk bijvoorbeeld aan de woodstain vv. Dit zijn iets duurdere verven vergeleken met de normale buitenbeitsen. De kwaliteit is dan ook wat hoger. Een gevel heeft vaak meer te voortduren van wind, regen en vooral zon dan bijvoorbeeld een schutting. Daarnaast worden gevels vaak van duurder hout gemaakt en verdient deze dus ook een betere behandeling! 

Wanneer uw gevel is bekleed met thermowood, ofwel thermisch gemodificeerd hout, dan is het belangrijk dat u de juiste behandeling kiest. Wij adviseren hierbij altijd het gebruik van een olie die speciaal geschitk is voor gevelbekleding. Kies daarom voor Woca exterior oil in een kleur naar keuze of Beitz - thermo olie. Dit zijn de enige oliën waar wij nog nooit problemen mee hebben ervaren op thermisch hout. Bij beitsen ontstaan er vaak vlekken of laat de behandeling weer snel los. Doe dit dus nooit. 

Voor stenen gevels hebben wij een speciale gevelverf in ons assortiment. Dit is de Beitz Muurverf voor binnen en buiten. Deze verf kan zonder grondverf aangebracht worden op allerlei verschillende ondergronden. Vooral de kleuren antraciet en zwart worden tegenwoordig veelgebruikt op (oude) gevels door het hele land.

In principe is dit wel mogelijk. Houdt er wel rekening mee, dat terpentine gedragen beitsen wat geur en vieze lucht met zich mee kunnen brengen. Gebruik bij voorkeur enkel watergedragen producten binnenshuis. Nog beter is natuurlijk, om een product te gebruiken dat voor binnen is gebruikt! Mocht u toch buitenbeits voor binnen gebruiken. laat dan enkele dagen extra goed luchten! 

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Gevelverf

Smeer nooit zomaar verf op uw houten gevel van uw woning. Gevelverf komt erg precies, immers u heeft te maken met koude lucht van buiten en warme lucht van binnen. Daarnaast gedraagt elke soort hout zich net even anders. Wij geven u graag advies voor de juiste gevelverf, soms is dat een dekkende beits, andere keren een beschermende olie. Bovenal bezorging wij verf, olie en beits voor uw houten gevelbekleding in heel Nederland en België. Dat doen we vanuit ons eigen magazijn zodat u het snel in huis heeft.

Gevelverf kopen

Bestel uw gevelverf nu voordelig bij Wovar! Naast de scherpe prijs kunt u als zakelijke klant profiteren van nog vele andere voordelen. Heeft u een eigen bouw- klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting.

Ook schuttingen, tuinhuisjes of andere objecten beitsen of oliën? Bekijk ons totale assortiment verf en beits.