• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren

Dikte

Lengte

Kleur

Hoogte

Breedte

Prijs

tot

Draadspanners

1-13 van de 13 producten

Wovar draadspanners zijn verkrijgbaar in diverse varianten en afmetingen. Als eerste is er de tradtionele draadspanner. Deze ziet eruit als een soort spoel; het draad wordt hier omheen gewikkeld, totdat het strak is gespannen. Dit model wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld waslijnen of omheiningsdraden. Wovar heeft deze draadspanner beschikbaar in het zwart en groen. Voordeel van deze gecoate varianten, is dat de verfcoating een bescherming tegen corrosie vormt. Deze draadspanners zullen dus niet snel gaan roesten. Ook ziet dit er in de meeste gevallen mooi uit. De groene variant valt bijvoorbeeld mooi weg in een natuurlandschap. 

Daarnaast vindt u bij ons de welbekende spanhaken, ook wel spanschroeven genoemd. Hiermee zet u eenvoudig verschillende soorten draad of bijvoorbeeld kettingen op spanning. 

13 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Spanhaken

Spanhaken zijn voorzien van een haak aan beide kanten, welke u vanuit het midden naar elkaar toedraait en aanspant. Op deze manier kunt u iets strakspannen of ophangen. Deze is te verkrijgen in diverse soorten en maten. In zowel RVS als verzinkte variant. Verder is deze ook beschikbaar met een haak aan de ene kant en een oog aan de andere kant. Deze is erg geschikt voor het spannen van een schaduwdoek bijvoorbeeld. U spant het materiaal door de haak of oog rond te draaien, welke door het schroefdraad in het midden steeds stakker naar elkaar toe getrokken worden. 

Bevestiging van een draadspanner

Bevestiging van draadspanners is erg eenvoudig. Voor de traditionele variant plaatst u een stuk draad in het oog in het midden. Leg een knoop en draad de schroef in het midden aan met een tang of steeksleutel. Blijft het draad aandraaien totdat het naar wens strak hangt. Voor de spanschroeven is dit nog makkelijker. U bevestigd aan beide kanten (in de haken/ogen) het materiaal, waarna u blijft ronddraaien met de spanschroef. Blijft dit herhalen tot het materiaal geheel naar wens hangt. Mocht u moeite hebben met het laatste stuk aandraaien, kunt u voor deze variant gebruik maken van een tang. Een goede hulp is een waterpomptang, welke makkelijk om de spanschroef kan worden geklemd. 

Meer bevestigingsmogelijkheden

Voor nóg meer bevestigingsmogelijkheden voor draden en kettingen, kunt u een kijkje nemen in onze pagina met ál onze haken en ogen. Zie hiervoor de het aanbod haken en schroefogen. Handige gereedschappen zoals tangen en steeksleutels, welke goed van pas komen bij de bevestiging van draadspanners en spanschroeven, vindt u terug bij onze handgereedschap

Uw bestelling met draadspanners of spanhaken ontvangt u meestal binnen 24 uur. Op werkdagen bestellen betekend in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Bestellingen boven de €59 genieten bij Wovar van een GRATIS bezorging