Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Deurvastzetters

Klappert uw buitendeur of poortdeur? Wovar levert deurvastzetters in vele soorten. Zo is het mogelijk om deuren vast te zetten door vastzetters op de grond, tegen de muur of aan de deur te monteren.

Naast de traditionele ijzeren deurvastzetters vloer en deur-model levert Wovar ook verschillende soorten metalen deurvangers voorzien van een windhaak en buffer. Op deze manier beschadigt uw deur niet bij het open waaien door de handige rubberen stop. De verzinkte stalen windhaak maakt het mogelijk de deur vast te zetten.

Is een deurvastzetter niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ook eens onze deurstoppers.

U bent op zoek naar een deurvastzetter voor uw buitendeur? Zoek niet verder. Wovar levert deuropvangers voor buitendeuren in verschillende modellen van oerdegelijk gegalvaniseerd staal en in het zwart. Deuropvangers worden compleet geleverd met buffer en windhaak. Bij de deurvastzetters voor vloer montage en muurbevestiging wordt de haak meegeleverd.

Naast deuropvangers levert Wovar nu ook deurvastzetters die u aan uw deur monteert. Ons assortiment bestaat uit deurvastzetters met veer en vastzetters met een voetstift. De deurstop met voetstift is daarnaast ook beschikbaar in een zware variant, waarmee u deuren van tot wel 60 kg kunt openhouden

Deuropvanger voor buitendeur monteren

Een deuropvanger monteren voor uw buitendeur hoeft niet moeilijk te zijn. U hebt nodig, een SDS-plus hamerboor 12 x 160 mm, 2 M8 x 50 mm houtdraadbouten, 2 sluitingen M8, 2 nylon pluggen 12 x 60 mm, een bijbehorden sds plus bormachine en een steek-, of ringsleutel 13 mm.

Als eerste bepaald u de positie van de deuropvanger. Teken de montagegaten af zodat u 3 gaten kunt boren voor de pluggen. Voor de stevigheid is het belangrijk dat u in het volle staan boort en niet in een voeg. Boor de gaten circa 65 mm diep. Plaats de pluggen in de gaten draai de houtdraadbouten met sluitringen stevig aan met een 13 mm sleutel. Om er zeker van de zijn dat u de deurvanger recht monteert kunt u van een kleine waterpas gebruik maken.

Video: Deuropvanger monteren - Deurvastzetter voor buitendeuren

Deurvastzetters bestellen

Bestel deze deurvastzetters vandaag nog voor een scherpe prijs bij Wovar! En wanneer u grotere aantallen bestelt, krijgt u ook nog eens een mooie staffelkorting.

Hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en profiteer van een zakelijke korting en een eigen contactpersoon!

Veelgestelde vragen

Wat is een deurvanger?

Een deurvanger is dé oplossing voor klapperende deuren en ramen. Ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo kunt u een losse windhaak monteren, een speciale deurvastzetter, een losse deurstopper of een staande deurstopper plaatsen. Deurstoppers zorgen ervoor dat bij het openklappen van de deur, deze niet hard tegen de muur aanslaat. De rubberen deurstopper vangt dan de klap op. Met een windhaak kunt u uw deuren en ramen vastzetten, zodat deze niet door de wind in beweging komen. U kunt alle verschillende soorten bij Wovar bestellen. De precieze productspecificaties vindt u op de productpagina´s. 

Welke deurvanger gebruiken?

Zet u liever uw deur of raam vast of wilt u alleen een eventuele klap opvangen? U kunt natuurlijk ook kiezen om beide opties toe te passen. Beide opties zijn in meerdere vormen en kleuren verkrijgbaar. Daarom kunt u de deurvangers precies aan laten sluiten bij de stijl van uw huis. Deurvangers kunnen zowel op de muur als op de grond worden gemonteerd. 

Hoe een deuropvanger bevestigen?

Deuropvangers kunt u zowel op hout als in steen bevestigen. Zorg er bij een stenen muur voor dat u de schroeven niet in de voegen monteert, maar gewoon in een volle steen. Bepaal allereerst de plek waar de deurvanger moet komen, zodat u zeker weet dat de rubberen nop de deur raakt. Bij een stenen muur boort u voor en gebruikt u een plug voor een stevige montage. Gebruik voor montage bijboorbeeld de houtdraadbouten van Wovar, welke u met een steeksleutel kunt vastdraaien.