CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Staalkabels

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Staalkabels

Als u op zoek bent naar staalkabels dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Onze A-Kwaliteit staaldraad is geschikt voor vele doeleinden. De staalkabels worden in diverse soorten en diktes aangeboden denk hierbij aan draadstalen verzinkt PVC ommanteld en de verzinkte staalkabels. De diktes variëren tussen de 0,3mm en 5mm. Bij Wovar treft u diverse soorten staalkabel aan. Denk aan staaldraad voor de bouw of staalkabel voor industrie doeleinden. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor hoogwaardig staalkabel voor de kassenbouw en wat te denken van staaldraad voor de scheepsvaart. De draadstalen van Wovar worden verder ook gebruikt in de watersport en als terrasbeveiliging.

Let op: Deze staaldraden zijn niet geschikt voor hijsdoeleinden en fitnesstoestellen.

Zijn de staalkabels van Wovar toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze schakelkettingen of Nylon Touw.  

Staalkabels

Binnen het assortiment staalkabels van Wovar vindt u diverse staaldraden. Deze draad staal kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Wovar levert Staaldraad in verschillende diktes. Wovar heeft twee soorten staaldraad, te verstaan:

  • staalkabel verzinkt PVC ommanteld
  • Verzinkte staaldraad

Staaldraad met PVC Mantel

De staalkabels met PVC mantel zorgt voor een extra bescherming tegen weersinvloeden en voorkomt beschadigingen aan de materialen waarmee de Wovar staaldraden worden gebruikt. Deze staalkabel PVC bestaat uit 6 verzonken strengen van 7 staaldraden die kruisslag rechts om een touwkern zijn geslagen. Deze staaldraden is ommanteld met een transparante ommanteling en worden geleverd op bundel van 25 meter. Wovar levert staaldraad met PVC mantel in diverse diktes.

Staalkabels verzinkt

De verzinkte staalkabels van Wovar zijn sterke kabels die bestaan uit 6 verzonken strengen van 19 staaldraden die kruisslag rechts om 1 touwkern zijn geslagen. Deze kabels zijn soepel in gebruik en worden geleverd op bundel van 25 meter. Wovar levert staaldraad verzinkt in vier diktes:

  • 0,3mm staalkabel verzinkt
  • 0,4mm staalkabel verzinkt
  • 0,5mm staaldraad verzinkt
  • 0,6mm staaldraad verzinkt

Staalkabels kopen

Bij Wovar bestelt u draden en Spanners voor de laagste prijs! Door onze ruime voorraad draadstalen lukt het vaak al om de volgende dag te leveren. Maak meteen een zakelijk account aan als u beschikt over een klus- of bouwbedrijf om te profiteren van een aantrekkelijke zakelijke korting.