Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Plankdragers Aluminium

Bent u op zoek naar aluminium plankdragers voor aan de muur? Wovar levert aluminium plankdragers van verschillende maten en finishes. Deze universele plankdragers hebben geen schoor, maar zijn desondanks zeer sterk. Dit komt doordat deze moderne plankdragers één gegoten geheel zijn, zonder aangelaste delen. 

Daarnaast zijn de plankdragers eenvoudig te monteren aan zowel een houten als stenen muur. Met onze spaanplaatschroeven verzinkt en voldraadschroeven bent u verzekerd van een goede verankering in een houten muur. Wanneer uw muur van steen of beton is gemaakt dient u de schroeven te combineren met onze nylon pluggen

Bekijk naast onze aluminium plankdragers ook onze plankdragers zwart metaal, plankdragers wit metaal, plankdragers industrieel, plankdragers zwaar verzinkt, blinde plankdragers en zelfs leren plankdragers!

Plankdragers aluminium worden geleverd in 7 verschillende maten. Dit zijn 140x115 mm, 190x165 mm 240x190 mm, 290x240 mm, 340x290 mm, 400x350 mm en 500x450. Daarnaast kunt u kiezen tussen een zilvergrijze of zwarte epoxy coating finish.

De coating geeft de plankhouders niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook een extra bescherming tegen roest en corrosie. Hierdoor zijn ze voor zowel binnen- als buitenmontage geschikt.

Video: Hoe monteer ik plankdragers aan de muur?

Plankdragers aluminium bestellen

Bestel de universele aluminium plankdragers voor een scherpe prijs bij Wovar. Hoveniers en bouw- en klusbedrijven krijgen met een zakelijk account extra voordelen zoals kortingen en een vast contactpersoon.

Zijn aluminium plankdragers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons gehele assortiment plankdragers