CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
VlaggenstokhoudersDragers en Houders

Filters

Vlaggenstokhouders

3 producten

Vlaggenstokhouders

Zijn de feestdagen weer op komst, gaat er binnenkort iemand eindexamens maken of wilt u simpelweg een vlag uithangen? De vlaggenstokhouders van Wovar maken het makkelijk om de vlag uit te hangen! Met behulp van de vlaggenstokhouders kunt u een vlag uithangen tegen de gevel van uw woning, uw schuur of een andere plek rondom uw woning. Heeft u een bedrijfspand waar u een vlag met logo wilt ophangen? Ook dan heeft u vlaggenstokhouders nodig. De stokkenhouders zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Denk aan een simpele vlaggenmasthouder van kunststof, in het wit of zwart. Liever een langetermijnoplossing? Dan is een vlaggenstokhouder gietijzer of vlaggenstokhouder aluminium wellicht een betere optie voor u. 

Hoe hoog vlaggenstokhouder

Een vlaggenhouder, zoals de vlaggenstokhouders ook wel heten, werken erg eenvoudig. Een vlaggenstok is altijd 40 millimeter doorsnee. Dit betekent dat de vlaggenstokhouder ook altijd een ingang heeft voor deze maat vlaggenstok. In het gebruik is een vlaggenhouder erg handig, omdat u altijd de vlaggenmast kunt verwijderen. Doordat de vlaggenstokhouder eigenlijk altijd onder een hoek van 45 graden staat, blijft de vlaggenmast samen met de vlag stevig in de houder. De vlaggenstokhouder plaatst u ongeveer 2 meter boven de grond of net onder het raam van de 1e verdieping.

Vlaggenstokhouder RVS

Hangt u vaak de vlag uit? Dan is een hoogwaardige vlaggenstokhouder een must-have. In dit geval kunt u het beste kiezen voor een hoogwaardige vlaggenstokhouder RVS. Deze vlaggenmasthouder is gemaakt van RVS, waardoor de mast niet zal roesten. Daarbij is het stevige metaal een stuk sterker dan een kunststof alternatief. Voor langdurig en frequent gebruik raden we dus altijd aan om gebruik te maken van RVS vlaggenstokhouders.

Vlaggenstokhouder kleur

De vlaggenstokhouder wit is de meest gekozen en meest gebruikte variant van de vlaggenstokhouder. Dit komt doordat de vlaggenstokhouder voordelig is in aanschaf. Zeker wanneer u de vlaggenstokhouder weinig gebruikt is dit de economisch verstandige keuze. De witte vlaggenstokhouder wordt veel gebruikt door consumenten op feestdagen als Koningsdag of bij het behalen van een diploma. Heeft u een moderne woning waarvan u de moderne uitstraling wilt behouden? Daar hoort dan de juiste kleur vlaggenstokhouder bij. Een moderne woning met donkergrijze of zwarte kleurstelling gaat goed gepaard met een zwarte vlaggenstokhouder. Deze vlaggenhouder zal de luxueuze uitstraling van uw woning bevorderen..

Vlaggenstokhouders monteren

De montage van vlaggenstokhouders is in de meeste gevallen hetzelfde. De meeste vlaggenstokhouders beschikken namelijk over vier schroefgaten op het vierkante plaatwerk. Op deze manier kunt u de vlaggenhouder stevig tegen een muur of paal schroeven. De vier bevestigingspunten zorgen ervoor dat de stokkenhouder niet van zijn plek komt door de wind.

Vlaggenstokhouders bestellen

Bestel uw vlaggenstokhouders gemakkelijk en snel online! Bij Wovar geniet u van snelle levering van onze hoogwaardige vlaggenstokhouders. Omdat wij werken met eigen grote voorraden, geniet u ook nog eens van scherpe prijzen op vlaggenmasthouders. Op de meeste producten, dus ook vlaggenmasthouders, bieden wij staffelkortingen. Zo bestelt u de vlaggenmasthouder extra voordelig bij afname van meerdere stuks. Voor de zakelijke klanten hebben wij een zakelijk account. Hiermee komen bijvoorbeeld bouw- en klusbedrijven in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk aan een persoonlijke zakelijke kortingscode die geldig is voor het gehele assortiment. Maak vandaag nog een account aan en profiteer van de voordelen!