CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Gordinglas

16 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Gordinglas

Op zoek naar gordinglas om houten balken met elkaar te verbinden en zo te verlengen? Houten balken zijn vaak in beperkte maten verkrijgbaar. Met een gordinglas kunt u ze eenvoudig koppelen en zo verlengen! Bij Wovar kunt u kiezen uit ijzersterke verzinkte varianten. De gangbare maten zijn 46 x 146 mm en 71 x 221 mm, maar u kunt bij ons natuurlijk uit nog meer maten kiezen. Met een gordinglas bent u verzekerd van een betrouwbare verbinding van balken. Door het verzinkte materiaal en de grote hoeveelheid montagegaten wordt de verbinding ijzersterk. Zo heeft de kleinste variant minimaal al 27 montagegaten van 4 en 8 mm in diameter. Na het plaatsen van de houten balken in de gordinglas kunt u deze vastspijkeren.

Naast gordinglas kunt u bij Wovar voor nog veel meer ijzerwaren terecht voor uw houten balken. Zo koopt u bij ons ook vele verschillende soorten balkdragers, hoekverbinders en koppelplaten. In de categorie balkhouders en hoekankers vindt u ons totale assortiment. 

Het kan voorkomen dat de door u gewenste lengte van balken niet op voorraad is of niet zomaar ergens verkrijgbaar. Wovar heeft daar een perfecte oplossing voor. Met behulp van een gordinglas kunt u namelijk zelf uw houten balken verlengen. Dit doet u door twee houten balken met elkaar te verbinden, waarbij de gordinglas als verbindingsstuk fungeert. Beide balken worden met spijkers in de las gemonteerd, waarna de balken dus 1 geheel zullen vormen. De gordinglassen van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare verbinding van uw houten balken.

Houten balk verlengen

De gordinglas is eenvoudig te monteren. Het enige wat u nodig hebt zijn spijkers en een hamer. U kunt de las het beste eerst aan 1 balk monteren. Shuif de balk tot halverwege de las en spijker deze aan de bovenkant vast. Daarna schuift u de tweede balk in de andere helft van de las en deze spijkert u vast aan de zijkanten. Vervolgens kunt u ook de eerste balk aan de zijkanten vastspijkeren. Draai het geheel daarna om en voorzie ook de montagegaten aan de onderkant van spijkers. Nu is uw balk 1 geheel. U kunt deze vervolgens nog altijd precies op de gewenste maat zagen.

Ook op zoek naar een hamer? U kunt deze vinden in het assortiment houtbewerking. Geschikte schroefnagels kunt u vinden in ons assortiment verzinkte spijkers.

Gordinglas kopen

Naast gordinglas kunt u bij Wovar voor nog veel meer ijzerwaren terecht voor de bevestiging van balken. Zo verkopen wij ook balkdragers, hoekverbinders en koppelplaten. U kunt alles terugvinden in het totale assortiment balkhouders en hoekankers