• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren

Dikte

Lengte

Kleur

Prijs

tot

Stelwiggen

1-3 van de 3 producten

Stelwiggen van kunststof zijn ideaal om iets op te liften of iets klem te slaan. Dit komt door de handige schuinte van 4° bij de wiggen. Ook worden ze veel gebruikt voor diverse stelwerkzaamheden. Denk aan het stellen van wanden kozijnen en meer. De stelwiggen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt ze stelbaar en drukvast. De stelwiggen van ABS zijn een sterker kunststof dan de normale kunststof stelwiggen. Deze zijn slagvast en speciaal voor zwaardere lijmelementen. Denk bijvoorbeeld aan aan het stellen van wanden, balkon, stempels en bekisting etcetera.

Is een stelwig niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment uitvulplaatjes en stelwiggen.

3 producten

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Stelwiggen van Wovar zijn super handig voor het afstellen van diverse stelwerkzaamheden in de bouw. Denk aan kalkzandsteen blokken, wanden, kozijnen en meer. De stelwiggen van kunststof zijn drukvast spijkerbaar en eenvoudig af te breken. Hierdoor worden ze veel gebruikt bij het stapelen van kalkzandsteen blokken. Voor deze toepassing worden vaak onze wiggen rood kunststof 40 x 23 x 5 mm gebruikt!

Stelwiggen van ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen) zijn nog sterker dan onze normale kunststof stelwiggen. Deze stelwig is slagvast en speciaal voor zwaarder stelwerkzaakbeden. Moet u bijvoorbeeld iets bijstellen wat al redelijk is uitgehard? Of zit iets zo strak dat een stelwig ertussen drukken met de hand niet mogelijk is? Met stelwiggen van ABS is het mogelijk een hamer te gebruiken om de wiggen als het ware in te slaan. Stelwiggen van kunststof kunnen dit niet aan en zullen breken.

Stelwiggen bestellen

Stelwiggen zijn verkrijgbaar in de diktes 5 mm, 10 mm 18 mm en 25 mm. De schuinte bij alle stelwiggen is 4°. De kleuren die bij de stelwiggen van Wovar horen zijn: rood, groen, grijs en zwart. Bestel de stelwiggen van Wovar voor de laagste prijs. Bedrijven in de bouw-, klus, en groenbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.