CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Kapstokhaken

17 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Kapstokhaken

Kapstokhaken zijn een mooie, maar vooral ook handige toevoeging in uw huis. Met een kapstokhaak kunt u namelijk uw spullen ophangen aan de muur. Denk aan uw jassen, tassen, hoofddeksels en paraplu's. Met een kapstok aan uw muur zorgt u voor een opgeruimde en nette hal of bijkeuken. Kies voor een kapstokhaak aan de wand of muur, maar ook een kapstokhaak aan een deur behoort tot de mogelijkheden. Een kapstok is in zekere mate een onderschat voorwerp uit het dagelijks leven, echter eenmaal gemonteerd ervaart u een enorm gemak van de kapstok haken.

Gebruikt u de kapstokhaak alleen voor uw jassen? Dan noemt men de haak meestal een jashaak. Zit er echter bij uw kapstokhaak ook een langere haak bovenop? Dan spreken we van een hoed- jashaak combinatie. Door het handige formaat van onze kapstokhaken en de eenvoudige manier van monteren, worden onze kapstokhaken voor vele doeleinden gebruikt. Met de kapstok haken van Wovar maakt u in een handomdraai zelf een prachtige kapstok aan uw muur.

Wovar levert kapstokhaken en overig meubelbeslag in heel Nederland en België! 

Jashaak aan muur bevestigen

De montage van een jashaak is zeer eenvoudig, door de handige montagegaten van onze jashaken schroeft u simpelweg de kapstokhaak aan uw muur. Hiervoor gebruikt u het beste onze spaanplaatschroeven met een dikte van 4 mm. De lengte van de schroef is afhankelijk van het materiaal waarop u de kapstokhaken wilt monteren. Doorgaans volstaat een 4 x 50 mm spaanplaatschroef prima, ook in combinatie met een nylon plug voor bijvoorbeeld een betonnen of stenen muur.

Kapstokhaken Zwart Industrieel

Kapstok haken zwart zijn enorm populair. Deze zwarte variant van de kapstokhaken staat in eigenlijk ieder interieur. Naast normale kapstokhaken zwart, zijn er ook kapstokhaken zwart industrieel. Deze hebben een meer rustieke uitstraling, wat geschikt is wanneer u meer sfeer in de ruimte wilt creëren. Kapstokhaken zwart industrieel komen in verschillende soorten en maten. Dit kan variëren van een simpele en kleine jashaak, tot aan een luxe kapstokhaak met meerdere vertakkingen. Hierbij is het maar net wat u zoekt en voor hoeveel jassen of andere voorwerpen de haak is bedoeld. 

Hoe hoog hang je een kapstok

Kapstokken dienen natuurlijk op een fijne en goed bereikbare hoogte te zitten op uw muur. Doorgaans plaatst u een kapstok aan uw muur op 170 tot 175 cm vanaf de grond. Wilt u voor kinderen ook kapstokken op hun hoogte hangen? Dan plaatst u de bovenste kapstokken het beste op zo'n 190 cm met daaronder op circa 90 cm nog een rij kapstokhaken voor de kinderen. Zorg horizontaal voor minimaal 15 cm tussen de kapstokhaakjes voor toegankelijke kapstok.

De kapstok haken plaatst u met bijpassende schroeven eenvoudig in een stenen muur óf kies voor een industriële uitstraling door een stuk oud hout te hergebruiken en daarop de kapstokhaken te monteren voordat u deze plank aan de muur maakt. Bij elk model kapstok vindt u advies over de juiste schroeven en bijbehorende nylon pluggen voor kapstokhaken.

Montage Kapstok haken

Een kapstokhaak monteren is meestal een klus die snel geklaard is. Dit komt doordat de meeste kapstokhaken voorzien zijn van één of twee schroefgaten. Hiermee draait u de kapstokhaak razendsnel in de muur. Gaat u de kapstokhaak monteren in een stenen muur? Dan dient u een schroef te combineren met een nylon plug. De nylon pluggen zorgen voor een stevige verankering van de schroeven in gesteenten. Wanneer u werkt met een houten balk of wand, volstaat een schroef rechtstreeks in het houtoppervlak. Voor de montage van uw kapstokhaken, adviseren wij gebruik te maken van stevige spaanplaatschroeven. Deze kunt u bij Wovar vinden in een standaard grijze variant, maar ook in het zwart bij onze spaanplaatschroeven zwart. 

Combineer kapstokhaken met prachtige deurklinken en deurbeslag in een overeenkomstige kleurstelling. Met een zakelijk account profiteren onze zakelijke klanten van een interessante standaard kortingspercentage op alle aankopen zoals bijvoorbeeld ook trapleuningen. Door alles in dezelfde kleur aan te schaffen zorgt u voor eenheid in uw interieur.