CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Deurrozetten

37 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Deurrozetten

Op zoek naar deurrozetten om uw deuren prachtig mee af te werken? Deurrozetten van Wovar zijn er in veel verschillende soorten en maten. Deurrozetten zijn, evenals deurschilden, onmisbaar bij het monteren van de deurklinken aan een deur. Tevens zorgen ze voor een mooie afwerking van de deur. De rozetten voor deuren vindt u in het zwart, aluminium en messing in de vormen rechthoekig of vierkant. Verschillende varianten zijn rechthoekige deurrozetten, veiligheidsrozetten, deurkrukrozetten, sleutelgatrozetten, cilinderrozetten en klikrozetten. Klikrozetten zijn ook beschikbaar als blinde variant, wat betekent dat deze niet beschikt over een sleutelgat. 

Deurrozetten bestelt u bij Wovar eenvoudig los, maar zijn ook als complete set met deurklink te bestellen. De complete sets vindt u onder ons deurbeslag op rozet. Hier hebben wij alvast de combinatie voor u gemaakt en profiteert u van een scherpe combinatieprijs. Op zoek naar een losse set deurklinken voor bij uw rozet? Bekijk dan al onze losse deurkrukken. Bestel ook uw insteekslot bij ons, om het beslag voor uw deur compleet te maken. Kies daar een loopslot, kastslot of dag en nachtslot uit.   

Rozetten zijn geschikt voor deuren met en zonder slot. Heeft u een deur met slot? Combineer een deurkrukrozet dan met een cilinderrozet of sleutelgatrozet. Het deurkrukrozet komt dan achter de deurklinken aan de bovenkant, het cilinderrozet of sleutelgat aan de onderkant bij het slot of cilinder. Bij deuren zonder slot heeft u voldoende aan alleen een deurrozet, omdat hier alleen de deurklinken opgevangen moeten worden. 

Deurrozet monteren

Het monteren van een rozet voor uw deur is heel eenvoudig. Ieder deurrozet beschikt over twee verschillende bevestigingsgaten, zo dus ook de klikrozetten. De rozetten beschikken doorgaans over bevestiginsgaten van zo'n 4.5 mm breed, waardoor u de rozetten eenvoudig bevestigt met 3.5 of 4 mm dikke schroeven. Omdat binnendeuren vaak 38 tot 40 millimeter dik zijn, is het goed om op de lengte van de schroeven te letten en ervoor te zorgen dat deze niet tegen elkaar aankomen. Gebruik bijvoorbeeld 16 mm of 20 mm lange schroeven.

Rozet met patentbout bevestigen

In plaats van het rozet te bevestigen met schroeven, kunt u er ook voor kiezen deze te bevestigen met patentbouten. Wovar levert patentbouten in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een bijpassende patentbout is voor uw rozet. Patentbouten worden altijd aangeboden met bijbehorende patenthuls. Let hierbij goed op de dikte en de lengte van de bout. Boor voor met een hardhoutboor die dezelfde dikte heeft als de dikte van de patentbout, zodat deze gemakkelijk door de deur kan. In veel gevallen is dit een 4 mm dikke hardhoutboor

Soorten deurrozetten

Het assortiment rozetten bestaat uit verschillende types. Zo vindt u bij ons de standaard deurrozetten in rechthoekige en ronde vorm. Deze plaatst u achter uw deurkklink. Ook vindt u hier sleutelgatrozetten en cilinderrozetten. Deze zijn geschikt voor deuren die beschikken over een slot en dus open en dicht gedraaid kunnen worden met een normaal slot of cilinder.

Klikrozetten

De ronde sleutelgat- en cilinderrozetten zijn ook beschikbaar in de vorm van een klikrozet. Klikrozetten onderscheiden zich van de normale rozetten, doordat deze blind bevestigt kunnen worden. Een klikrozet bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte bestaat uit een opzetrozet, deze beschikt over bevestiginsgaten en maakt u eenvoudig vast met patentbouten of schroeven. Na bevestiging klikt u eenvoudig de rozet op het gemonteerde gedeelte. 

Complete set deurbeslag

Bij Wovar bent u aan het juiste adres voor alle benodigdheden omtrent deurbeslag. Naast onze rozetten vindt u in ons assortiment ook compleet deurbeslag op schild of deurbeslag op rozet, deze zijn al voorzien van deurklinken. Voor het compleet maken van uw bestelling bieden wij ook insteeksloten aan.  

Deurrozetten kopen

Bestel nu uw deurrozetten voor een zeer scherpe prijs bij Wovar! Maak daarbij eventueel gebruik van de staffelkorting bij aanschaf van 10 of 20 sets. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren daarnaast altijd van een vaste korting en vele andere voordelen. Maak hiervoor een zakelijk account aan.