CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Tuin bewateringTuin

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Tuin bewatering

Voor het onderhouden van een mooie tuin is een goede tuinbewatering essentieel. Omdat de natuur niet altijd doet wat we willen, is het zaak om de bewatering van uw tuin zelf in de hand te hebben. Met Wovar kiest u gemakkelijk de beste vorm van bewatering voor u, en uw tuin! 

Tuinslangen

Tuinslangen zijn onmisbaar in iedere tuin en worden gebruikt voor de verplaatsing van grote hoeveelheden water. De tuinslangen die Wovar biedt onderscheiden zich in kwaliteit van gewone tuinslangen. Door de sterke wapening zullen ze bij gebruik niet vervelend gaan draaien en zult u geen last krijgen van knikken in de slang. Ook zijn onze tuinslangen UV-bestendig, dit voorkomt algenvorming aan de binnenkant. Onze gele tuinslangen zijn te gebruiken bij temperaturen van minimaal -10 en maximaal +50 graden Celsius.

Tuinsproeiers

Wovar biedt verschillende soorten tuinsproeiers voor de perfecte tuinbewatering. Tuinsproeiers komen in verschillende soorten met bijhorende eigenschappen. Wij helpen u graag in uw keuze, welke soort tuinsproeier het meest geschikt is voor u en uw tuin. 

Zwenksproeiers

Zwenksproeiers zijn perfect voor het automatisch bewateren van grote rechthoekige oppervlakten en grote tuinen. Met de zwenksproeiers van Wovar bewatert u oppervlakten tot maar liefst 270 m².

Sectorsproeiers

Sectorsproeiers zijn ideaal voor nog grotere tuinen en worden ook vaak in de landbouw gebruikt. Onze sectorsproeiers bewateren oppervlakten tot maximaal 625 m² en kunnen volledig naar wens worden ingesteld.

Broezen

Wilt u gericht en handmatig uw tuin bewateren, dan zijn onze spuitpistolen en broezen een betere keuze. Onze tuinspuiten zijn verstelbaar van een harde straal tot een fijne nevel. Geef uw planten hiermee precies de aandacht die ze nodig hebben.  

Slangkoppelingen

Om uw tuinslang te verbinden aan een kraan, meerdere tuinslangen te koppelen of een sproeier aan te sluiten heeft u verschillende slangkoppelingen nodig. Een tuinslang verbindt u aan een kraan door gebruik te maken van een kraanaansluiting en een snelkoppeling. Voor de koppeling tussen een tuinslang en een sproeier raden wij aan een slangkoppeling met waterstop te gebruiken, deze stopt de watertoevoer wanneer u de sproeier losmaakt. Wovar biedt ook slangkoppelingen om twee tuinslangen met elkaar te verbinden of een tuinslang met schade te repareren.

Dompelpompen

Dompelpompen (ook wel klokpomp of vlakzuiger genoemd) worden gebruikt om bijvoorbeeld een vijver, zwembad of volgelopen kelder leeg te pompen. Klokpompen worden volledig onder water gedompeld en pompen het water zo goed als volledig weg tot een klein laagje van ongeveer 20-40 mm. Wovar biedt zowel schoonwater als vuilwater dompelpompen. 

Klokpompen hebben een enorm vermogen en pompen tot maar liefst 9960 liter water per uur weg. Onze dompelpompen kunnen met een 10 meter lange aansluitkabel op een normaal stopcontact worden aangesloten. 

Bewatering tuin

Wovar biedt A-merk tuinslangen, slangkoppelingen, tuinsproeiers en dompelpompen voor de perfecte bewatering van uw tuin. Grootgebruikers bieden wij daarnaast bij aankoop van meerdere producten een extra scherpe prijs met onze staffelkorting. 

Hoveniers en landbouwbedrijven profiteren al van de aantrekkelijke voordelen die Wovar biedt zoals een vaste korting en een handig orderoverzicht. Bent u ondernemer en wilt u ook profiteren van dergelijke voordelen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog gratis een zakelijk account aan!