CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Onzichtbare scharnieren

4 producten

Onzichtbare scharnieren

Bent u op zoek naar onzichtbare scharnieren voor een prachtige strakke afwerking van uw binnendeur of zoekt u een verdekt scharnier voor uw buitendeur? Bekijk dan zeker onze selectie onzichtbare scharnieren, of onze handige freesmallen aan om de uitsparing in uw deur en kozijn eenvoudig te maken. Hierdoor zijn de onzichtbare scharnieren ook perfect geschikt voor het vervangen van uw huidige standaard scharnieren. Enkel wanneer de deur geopend is ziet u deze onzichtbare scharnieren zitten. Desondanks leveren wij de verdekt scharnieren in diverse kleuren zodat u deze perfect kunt samenstellen aan de hand van uw deurklinken en deurbeslag

Mooie en luxe onzichtbare scharnieren bestelt u bij Wovar eenvoudig online, wij leveren de verdekt scharnieren voor deuren in heel Nederland en België tegen de beste prijzen. 

Onzichtbare scharnieren

Scharnieren met een verdekte opstelling zorgen voor een prachtige uitstraling van uw deur. Doordat de scharnier pennen niet aanwezig zijn in dit type scharnieren, gaat de volledige aandacht uit naar de deurklink en de deur zelf. Vooral in luxere en moderne interieur inrichtingen zien we verdekt scharnieren vaak gebruikt worden. Toch is het een misverstand dat blinde scharnieren moeilijk te plaatsen zijn. Indien u hier het juiste gereedschap voor heeft, is het plaatsen van deze onzichtbare scharnieren een kleine en eenvoudige ingreep.

Blinde scharnieren monteren

Om een blind scharnier te plaatsen heeft u een uitsparing in uw deur én kozijn nodig, wij raden hierbij het gebruik van een bijpassende freesmal aan. Met een freesmal voor scharnieren én bovenfreesmachine maakt u de uitsparingen tot op de millimeter nauwkeurig waardoor het plaatsen van de onzichtbare scharnieren een kleine klus is.

De schroefjes welke u nodig heeft voor het monteren van de scharnieren leveren wij in de meeste gevallen niet mee. Wel geven wij bij het betreffende product aan welke schroeven u het beste kunt gebruiken voor optimale draagkracht.

De juiste verdekt scharnieren kiezen

Bepaal voorafgaand aan uw bestelling wat het gewicht van uw deur is. Wovar levert onzichtbare scharnieren voor deuren tot een gewicht van maar liefst 60 kg. Ook voor lichtere binnendeuren zijn er verdekt scharnieren verkrijgbaar, bijvoorbeeld onze lichtere onzichtbare scharnieren die een deur van 40 kilo moeiteloos kunnen dragen zijn dan een goede oplossing. 

Daarbij is het verstandig om de juiste kleur van uw scharnieren te kiezen die bij uw deurklinken past. Hiermee creëert u eenheid in uw interieur wat zal zorgen voor een rustig en nette uitstraling. Zorg voor een nóg meer luxe uitstraling met onze magneetsloten voor binnendeuren. Voor buitendeuren zorgt u uiteraard voor bijpassend gekleurd veiligheidsbeslag

Scharnieren zwart verdekt

Erg populair in de combinatie met onze deurklinken zwart en overig zwart deurbeslag zijn de onzichtbare scharnieren met zwarte voorplaat. Deze scharnieren zijn evenals de overige scharnieren met een gesloten deur geheel niet zichtbaar zodat er een strakke en minimalistische uitstraling ontstaat. Bij een geopende deur zijn de details van de verdekt scharnieren goed zichtbaar wat zorgt voor een mooi geheel in combinatie met uw deurbeslag zwart

Heeft u aluminium kleurig deurbeslag? Kies dan voor de blinde scharnieren met F1 kleur wat een perfecte combinatie met deze deurkrukken geeft. Zorg voor eenheid en kies ook altijd de accessoires zoals deurstoppers en deurdrangers uit welke in kleur overeen komen.

Onzichtbare scharnieren kopen

Wilt u ook deze prachtige onzichtbare scharnieren kopen? Bestel ze dan vandaag nog bij Wovar voor de beste online prijs. Wovar levert de onzichtbare scharnieren in handige sets van 2 stuks aangezien u doorgaans 2 stuks nodig heeft voor een binnendeur. Heeft u meerdere sets nodig, dan profiteert u al snel van onze interessante staffelkorting!

Voor onze zakelijke klanten is het zeer interessant om een zakelijk account aan te maken. Met een dergelijk account profiteren bedrijven in de bouw, klus en groensector van een zeer voordelige vaste zakelijke korting. Bovendien krijgen deze zakelijke klanten met een persoonlijke omgeving ook vele andere voordelen zoals een handig orderoverzicht én onderhouden zij contact met een vast aanspreekpunt binnen Wovar.