CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Raamsluiting en RaamboompjesRaambeslagDeur- en Raambeslag

Filters

Raamsluiting en Raamboompjes

20 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Raamsluiting en Raamboompjes

Bent u op zoek naar een hoogwaardige raamsluiting voor het afsluiten van uw ramen of het extra beveiligen van uw deuren? Bij Wovar vindt u verschillende soorten en kleuren raamboompjes. Zo leveren wij raamsluitingen in het grijs, wit, RVS, aluminium en zwart. Hierbij houdt u uiteraard rekening met de kleur van uw deurklinken zoals de populaire deurklinken zwart. Deze bestelt u indien gewenst meteen mee uit onze ruime voorraad.

Al onze raambomen zijn voorzien van een nok, wat betekent dat het mogelijk is uw raam vast te zetten op een ventilatiestand. Hierdoor is het mogelijk uw huis altijd te voorzien van frisse lucht en zullen de ramen niet klapperen. 

Het assortiment raamsluitingen bestaat uit raamsluitingen met slot, raamsluitingen met drukknop en de standaard raamsluitingen met nok. Uiteraard vindt u bij ons raamsluitingen voor zowel op de linkerkant als op de rechterkant van het raam. Alle raambomen worden standaard geleverd met bijbehorende sluitplaat. 

De raambomen van Wovar zijn geschikt voor ieder formaat raam en worden veel gebruikt bij het sluiten van uitzetramen en naar binnen- en buitendraaiende stolpramen. Daarnaast worden ze ook gebruikt voor het extra beveiligen van voor- en achterdeuren.

Wij bezorgen van RVS tot zwarte raamsluiting en raamboompjes binnen 24 uur overal in Nederland en België. 

Voor het uitkiezen van de juiste raamsluiting is het belangrijk om te kijken naar welke type raam u heeft. Heeft u een naar binnen- of buitendraaiend raam? Hierbij houden we de volgende regels aan: 

  • Raamboom rechts voor: naar buitendraaiend links en binnendraaiend rechtse ramen. 
  • Raamboom links voor: naar buitendraaiend rechts en binnendraaiend linkse ramen. 

Om het u gemakkelijk te maken, hierbij een overzicht: 

undefined

Voor uitzetramen is het natuurlijk eenvoudiger te bepalen en heeft u beide varianten nodig. Hierbij komt het linker raamboompje aan de linkerkant en het rechter raamboompje aan de rechterkant.

Raamsluiting monteren
 

Raamsluitingen met standaard slot 

Het assortiment raamsluitingen bestaat uit raamsluitingen met slot, raamsluitingen met drukknop en de standaard raamsluitingen. Een raamsluiting met slot is voorzien van een slot, waardoor het mogelijk is de raamsluiting op slot te zetten. Hierbij worden standaard twee sleutels geleverd. Wanneer de raamsluiting op slot zit, is het niet mogelijk de raamsluiting te gebruiken, dit zorgt voor extra veiligheid. 

Raamsluiting met SKG gecertificeerd slot

De raamsluiting met SKG slot is getest op inbraakpreventie en is daardoor SKG1 gecertificeerd. De Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) raadt aan producten met dit keurmerk te gebruiken. Dit certificaat is het bewijs dat deze sluiting een standaard inbraakpoging van minimaal 3 minuten kan doorstaan.

Daarnaast is het ook mogelijk om de raamboom op slot te doen terwijl deze in de ventilatiestand staat. Zo kunt u uw ramen en deuren veilig op een kier zetten en uw huis voorzien van frisse lucht.

Raamsluiting met vergrendelknop 

De naam zegt het al, een raamsluiting met vergrendelknop heeft een vergrendelknop. Dit betekent dat het raamboompje pas gebruikt kan worden als de vergrendelknop is ingedrukt. Zo kunnen inbrekers geen gebruikmaken van de zogenoemde 'hengelmethode' om uw raam van binnenuit te proberen te openen met een ijzerdraad. Daarnaast is het ook uit veiligheid voor huisdieren of kinderen, gezien de raamsluitingen lastiger te openen zijn.

Welke raamsluiting heb ik nodig?

  • U kiest voor de standaard raamsluiting voor het sluiten van uw ramen en extra beveiligen van uw deuren.
  • U kiest voor de raamsluiting met vergrendelknop voor het sluiten van uw ramen en extra veiligheid zoekt voor kleine kinderen en huisdieren.
  • U kiest voor de raamsluiting met slot voor maximale veiligheid. Hiermee kunt u uw ramen sluiten, uw deuren extra beveiligen en geeft u uw kleine kinderen en huisdieren extra veiligheid.
  • Het laatste onderdeel welke van invloed is op uw keuze is het overige deurbeslag en raambeslag in uw woning. Heeft u bijvoorbeeld op uw deuren het populaire deurbeslag zwart? Dan kiest u uiteraard zwarte raamsluitingen. Uiteraard hebben wij ook RVS raambomen voor de combinatie met deurbeslag RVS.  

Raamsluitingen bestellen

Bestel de raamsluitingen uit voorraad bij Wovar voor levering op de volgende dag. Hoveniers en bouw- en klusbedrijven krijgen extra veel met een zakelijk account. Meld u zich dus snel aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting en een vast contactpersoon.

En bent u op zoek naar ander raambeslag? Bekijk dan onze volledige categorie raambeslag. Hier vindt u bijvoorbeeld ook raamkrukken voor draai -kiepramen.