Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Raamsluiting en Raamboompjes

Bent u op zoek naar een hoogwaardige raamsluiting voor het afsluiten van uw ramen? Bij Wovar vindt u verschillende soorten en kleuren raamboompjes. Zo leveren wij raamsluitingen in het grijs, wit, RVS, aluminium en zwart. Al onze raambomen zijn voorzien van een nok, wat betekent dat het mogelijk is uw raam vast te zetten op een ventilatiestand. Hierdoor is het mogelijk uw huis altijd te voorzien van frisse lucht, maar zullen de ramen niet klapperen. 

Het assortiment raamsluitingen bestaat uit raamsluitingen met slot, raamsluitingen met drukknop en de standaard raamsluitingen met nok. Uiteraard vindt u bij ons raamsluitingen voor zowel op de linkerkant als op de rechterkant van het raam. Alle raambomen worden standaard geleverd met bijbehorende sluitplaat. 

De raambomen van Wovar zijn geschikt voor ieder formaat raam en worden veel gebruikt bij het sluiten van uitzetramen en naar binnen- en buitendraaiende stolpramen. Wij bezorgen van RVS tot zwarte Raamsluiting en Raamboompjes binnen 24 uur overal in Nederland en België.

Bestel raamsluitingen uit voorraad bij Wovar voor levering de volgende dag. Op zoek naar ander raambeslag? Bekijk dan onze volledige categorie raambeslag. Hier vindt u bijvoorbeeld ook raamuitzetters

Voor het uitkiezen van de juiste raamsluiting is het belangrijk om te kijken naar welke type raam u heeft. Heeft u een naar binnen- of buitendraaiend raam? Hierbij houden we de volgende regels aan: 

  • Raamboom rechts voor: naar buitendraaiend links en binnendraaiend rechste ramen. 
  • Raamboom links voor: naar buitendraaiend rechts en binnendraaiend linkse ramen. 

Om het u gemakkelijk te maken, hierbij een overzicht: 

Raamsluitingen links en rechts overzicht

Voor uitzetramen is het natuurlijk eenvoudiger te bepalen en heeft u beide varianten nodig. Hierbij komt het linker raamboompje aan de linkerkant en het rechter raamboompje aan de rechtkant. 

Raamsluitingen met slot 

Het assortiment raamsluitingen bestaat uit raamsluitingen met slot, raamsluitingen met drukknop en de standaard raamsluitingen. Een raamsluiting met slot is voorzien van een slot, waardoor het mogelijk is de raamsluiting op slot te zetten. Hierbij worden standaard twee sleutels geleverd. Wanneer de raamsluiting op slot zit, is het niet mogelijk de raamsluiting te gebruiken, dit zorgt voor extra veiligheid. 

Raamsluiting met vergrendelknop 

De naam zegt het al, een raamsluiting met vergendelknop heeft een vergrendelknop. Dit betekent dat het raamboompje pas gebruikt kan worden als de vergrendelknop is ingedrukt. Dit is bijvoorbeeld uit veiligheid voor huisdieren of kinderen. Daarnaast leveren we standaard raamsluitingen, deze bevatten geen slot of vergrendelknop en zijn in iedere situatie open of dicht te doen.