CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Ophangogen

3 producten

Ophangogen

Met de ophangogen voor ijzeren deurframes van Wovar kunt u uw poortframe stevig bevestigen aan de muur. De ophangogen zijn uitermate geschikt om gebruikt te worden in combinatie met onze plaatduimen. Onze ophangogen zijn beschikbaar in thermisch verzinkt staal, verzinkt staal en zwart gepoedercoat verzinkt staal. De zwart gepoedercoate ophangogen geven een luxueuze uitstraling, we raden u aan om deze te combineren met zwarte gecoate plaatduimen.

Thermisch verzinkt of verzinkt

Bij het thermisch verzinken is het zinklaagje dikker dan bij het elektrolytisch verzinken. Dit betekent dat de thermisch verzinkte schroefogen iets beter beschermd zijn tegen corrosie. De thermisch verzinkte schroefogen hebben wel een iets ruwer uiterlijk in vergelijking met de elektrolytisch verzinkte schroefogen. De finish is bij de elektrolytisch verzinkte wat gladder en mooier. Heeft u liever een zwart gepoedercoat schroefoog? Deze hebben wij uiteraard ook in ons assortiment!

Ophangogen voor deurframe bestellen

Bestel thermisch verzinkte ophangogen voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert ophangogen razendsnel over de gehele Benelux. Bent u professional? Professionals profiteren bij Wovar van extra voordeel zoals een persoonlijke zakelijke kortingscode na het aanmaken van een zakelijk account