CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Vlechtschermsteunen

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Vlechtschermsteunen

Met de schermsteunen van Wovar hangt u eenvoudig tuinschermen aan houten palen. Voor een stevige bevestiging gebruikt u minimaal 4 schermsteunen per tuinscherm. Mocht u op een plek wonen waar het vaak hard waait dan bevelen wij 6 schermsteunen aan. De hoekjes om schuttingschermen op te hangen Heeft Wovar in verschillende kleuren en maten. Ook hebben wij vlechtschermsteunen in verschillende materialen.

Voor sterk bevestigingsmateriaal heeft Wovar ook de perfecte oplossing. Hierbij heeft Wovar verschillende mogelijkheden in het assortiment. Denk aan bijvoorbeeld tuinschroeven, spaanplaatschroeven, slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven. Met deze schroeven zit uw stormbeveiliging muurvast! 

Vlechtschermsteunen kopen

Bestel uw Vlechtschermsteunen van Wovar, voor A-kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bent u niet op zoek naar vlechtschermsteunen? Wovar heeft een breed assortiment balkhouders en hoekankers, met een verbinding die misschien beter bij uw klus past. Hier vindt u bijvoorbeeld onze populaire raveeldragers. Voor een pergola of overkapping kunt u ook gebruik maken van onze pergola verbindingselementen.